SOCIAL MEDIA

Granitin valosarja

Tammikuun alussa Etelä-Suomessa lomaillessani, ostin Granitista pitkään himoitsemani valosarjan. Koska asiat eivät aina mene kuin Strömsössä, niin valosarjan yksi lamppu oli viallinen... ja huomasin virheen tietenkin vasta kotona. Soitin Granitin myymälään, jossa mukava myyjä pahoitteli tilannetta ja pyysi lähettämään viallisen valosarjan heille postissa, jotta voivat lähettää ehjän minulle tilalle. Postin kulkeminen vei jostakin syystä tuskaisen kauan, mutta vihdoin tänään sain noutaa lähipostista ihkauuden valosarjani.


Nämä ovat muille varmaan jo last season, mutta minäpä en välitä. Ihanat ovat olohuoneen nurkassa roikkumassa.


Meillä vaan ei verhotankojen korkeus riitä siihen, että kaikki valot roikkuisivat ilmassa. Mutta mielestäni ovat ihan hauskat noinkin, että pari lamppua on maassa.


Iloa alkuviikkoosi!

10 kommenttia :

 1. Nämä on kivat! eikä ole tullut ähkyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sinä ja sun ähkysi :D Mutta nää on kyllä kivat ja valaisee tosi hyvin, kun on ledit. Meillä ei ole vuoteen ollut olkkarissa kattovalaisinta, joten olen ripotellut pitkin poikin tämmöisiä pienempiä valonlähteitä :)

   Poista
 2. Oikein mukavaa viikkoa! Tosi kauniit valot:)).

  VastaaPoista
 3. No olipas hyvää palvelua, kun postissa lähettäminen onnistui! Voi uskoa, että ketutti aika paljon, kun valosarja olikin viallinen. Matkaa kun on jonkin verran mennä lamppua vaihtamaan.

  Ja oli last season tai ei, niin nämä on ihanat! Itse en raaskinut näitä ostaa, vaan bongasin viime keväänä alelaarista Annon oman version. Eihän ne näin hienot ole, mutta menevät paremman puutteessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä! Postin hitaus vaan ärsytti, mutta Granit hoiti tilanteen oikein mallikkaasti :) Ja todellakaan en täältä asti olisi lähtenyt yhden lampun takia!

   Kiva että muutkin vielä tykkää! Mä kesällä katselin Anttilassa niitä Annon versioita, mutta ne oli mun mielestä melko hinnakkaat valotehoon nähden, ne kun on enemmän semmoiset tunnelmaa luovat. Nämä valaisee ihan oikeasti ja on sopivat myös ulos, joten kesällä voi halutessaan viritellä vaikka terassille :D Siihen nähden ei mun mielestä ollut mitkään hirmuhintaiset.

   Poista
 4. Ei oo last season mullekaan :) meillon kahet ja kivat edelleen!

  VastaaPoista
 5. Saattaa olla last season, mutta meidänkin olohuoneessa ne roikkuu ja tykkään. Toiset on kassissa vaatekaapissa, tosin ei Granitin, mutta ne viritellään kesäisin ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona tuommoinen valosarja olisi ihana! Saa nähdä, raaskinko kesällä viritellä nämä terassille :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.