SOCIAL MEDIA

Servetit ojennukseen


Täällä taas! Melkein viikko edellisestä postauksesta, mutta loman jälkeen oli niin paljon asioita hoidettavana, että aikaa blogille ei vain jäänyt. Lukenut olen kylläkin muiden blogeja, mutta vuorotyö ja saliharrastus on vienyt bloggaamiselta (ja kuvaamiselta) aikaa ja pitäisi vissiin tuota miestäkin välillä nähdä. Meillä kun saattaa monta päivää mennä niin, että nähdään illalla yhdeksän jälkeen tunnin verran. Ei voi kun ihailla heitä, jotka hoitavat vuorotyön, harrastusten ja bloggaamisen lisäksi vielä lapsetkin.


Tänäänkin on vapaapäivä mennyt siivotessa ja kaupassa käydessä, mutta ehdin minä muutaman kuvankin räpsiä. Sain idean laittaa avatut servettipaketit keittiön tasolle House Doctorin metallikoriin ja näyttihän noita avattuja löytyvän. Pari ihanaa pakettia jäi vielä laatikkoon avaamattomana, jospa nämä kuitenkin malttaisi käyttää ensin.


Takimmaisena mustat Prisman alelaarista löydetyt servetit, paksuin nippu on ihanaa Tine K Home -sarjaa, mustavalkoraidalliset ovat Decora Houselta ja etummaisena muutama kappale ikealaisia.


Touhukasta tiistai-iltaa!

6 kommenttia :

 1. Metallikorit ovat täällä pitäneet pintansa, on ne vaan kivan simppelin näköisiä. Mieluisat servetitkin. Meidän sohva on päällystetty samaisella kuosilla, kuin nuo Ikean servetit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään edelleen metallikoreista, juurikin niiden simppeliyden takia! Ja toi Ikean kuosi on kyllä hauska, varmaan kiva isollakin pinnalla :)

   Poista
 2. Kaunis kori :). Mulla on kans House Doctorin kori keittiössä ja oon tykännyt tosi paljon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä näppärä, kun siihen saa aina fiiliksen mukaan laitettua kaikenlaista :) Vaikka meidän keittiössä ei oikein ylimääräistä tilaa tasoilla olisi, niin tuo oli pakko ängetä esille :D

   Poista
 3. Kivalta näyttää, itsekkin olen miettinyt jonkinlaista koria keittiöön. Servetitkin on tällä hetkellä eteisen laatikossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eteisen laatikko kuulostaa kyllä melko erikoiselta paikalta serveteille :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.