SOCIAL MEDIA

Työpöytäpohdintaa

Kuten Työpiste vierashuoneeseen? -postauksessa kirjoitin, meillä on tarkoitus muuttaa vierashuone osittain työtilaksi. Postaukseen tuli monia hyviä ehdotuksia huonekalujen uudelleenjärjestelystä ja parhaimmaksi osoittautui vierassängyn kääntäminen poikittain ikkunan eteen. Näin vapautui tilaa työpöydälle. Olenkin pari viime päivää selaillut netistä työpöytätarjontaa. Päätöksen tekemistä kuitenkin helpottaisi, jos osaisi päättää, mitä toimintoja pöydältä haluaa. Laatikoston? Pelkän työtason? Vetolaatikkoja?


1. Pukkijalkainen pöytä, 39€, Ikea
2. U-työpöytä, tammi, 859€, Boknäs
3. Namu-työpöytä, 210€, Sotka
4. Pallas-työtaso + lipasto, 578€, Asko
5. Zeus-kirjoituspöytä, 284€, Huippukaluste.fi
6. Nova-työpöytä laatikoilla, 229€, Asko

Itsehän haluaisin työpöydäksi ikisuosikkini String Systemin, mutta V on edelleen niin traumatisoitunut String Pocketin seinälle laittamisesta, että haaveeksi taitaa minun suosikkini jäädä.

kuva: string.se

Mitä sinä kaipaat toimivalta työpöydältä? 

8 kommenttia :

 1. Kauniita valintoja kaikki, mutta hui miten kalliita.. (Meillä on tietokonepöytänä Ikean Malm-aputaso, joka maksoi muistaakseni 39 euroa aikanaan. Oli kirkkaanpunaisena aikansa poikien käytössä ja olkkariin siirron jälkeen maalasin valkoiseksi. Hyvin toimii, mutta ei siitä kyllä varsinaiseksi työpöydäksi ole. On sen verran kapea. Ja yhteen muutoskohteeseeni ehdotin Malmin kampauspöytää lukioikäisen työpöydäksi ja on toiminut hyvin. Ulkonäöltään muistuttaa eniten tuota kuvan nro 6 pöytää, mutta hinnaltaan on ihan eri luokkaa..
  Ja mulla itsellä on Ikean Micke-työpöytä, jossa on koko pöydän levyinen vetolaatikko ja päädyssä sellanen ihan näppärä hyllykkö. Hintaa 69 euroa, joten on kyllä ollut siinä hinta-laatusuhde enempi laatuun päin vinksallaan :). Olen ollut ihan tyytyväinen. Joskaan mitään massiivisia mappikasoja tai piirustusten levittelyä se ei oikein kärsi, mutta sellaset kompaktit hommat onnistuu mainiosti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin (järkytyin) osan noista pöydistä hinnoista :) Mutta en ollenkaan tiedä, että onko noista mikään edes meidän vaihtoehtolistalla, kunhan vain valitsin kivannäköisiä erilaisia pöytiä :D Mitään rimpulaa ei haluta eikä liian kapeaa "kampauspöytää", koska jos pitkään työskentelee läppärillä, niin kyynärpäiden on mahduttava pöydälle, jottei kädet puudu ja hartiat kipeydy. Mutta saa nyt nähdä, mihin tulokseen päädytään :)

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ehdottomasti nro 5 tai string!!! Niistä toisen mä valitsisin! Ehkä ton stringin :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten Annukallekin sanoin, niin en tiedä onko nämä edes varsinaisia vaihtoehtoja, kunhan vain valitsin silmää miellyttäviä pöytiä kollaasiin :) Stringin haluaisin, mutta valitettavasti meiltä löytyy toinenkin äänestäjä, joka käytti veto-oikeutensa Stringiin :D

   Poista
 3. Sopiva korkeus ja tilaa roinalle ja tietenkin se tärkein eli miellyttää silmää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korkeus on kyllä tärkeä tekijä ja itse haluaisin, että syvyyttäkin löytyisi, jotta kyynärpäät saa pöydälle läppärillä työskenneltäessä :) Vielä ei olla taidettu löytää voittajaa, kun V ei Stringiin suostunut :D

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 4. Mäkin kaipaisin työpistettä... Sellainen olisi ihan mahdollinen hankkiakin, kun on kaksi ylimääräistä makkaria. Mutta ne pitäisi ensin tyhjentää, ovat olleet lähinnä varastoina :D 3 vaihtoehto sopisi siroudessaan meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kolme makkaria, mutta yksi on pyhitetty videotykille eikä omaan makkariin sitä haluttu, niin vierashuone (eli tietenkin se pienin huone) jäi ainoaksi vaihtoehdoksi työpisteelle :) Toi 3 kyllä miellyttää minunkin silmää ja sopisi kaikista parhaiten pieneen tilaan!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.