SOCIAL MEDIA

I ♥ Sorel

Halusin tänä vuonna ostaa itselleni joululahjan joulun jälkeisistä alennusmyynneistä ja tällä kertaa päätin panostaa käytännöllisyyteen. Koska työssäni käymme asukkaiden kanssa ulkona säällä kuin säällä (no ei aivan kaatosateessa), niin lämpimät, mutta vedenpitävät kengät olivat tarpeen.


Spartoon lasten mallistosta löysinkin Sorelin Yoot Pac Nylonit, joissa on vulkanoitu kumivuori, irroitettava huovasta valmistettu sisäsukka sekä uurrettu ulkopohja. Täydellistä!


Eiväthän ne mitkään kenkien kaunottaret ole, mutta lämpimät ja kuivat jalat ovat niin suuri plussa, että niiden vuoksi voin hieman tinkiä ulkonäöstä. Lasten mallistosta löytyikin itselleni sopiva koko 38 ja kenkiin mahtuu lisäksi vielä villasukka.


Parin käyttökerran jälkeen voin todeta, että nappiostos! Odotankin innolla kenkien tositestiä ja kovia pakkasia, näiden kun on luvattu kestävän jopa -40 asteen pakkasen.


Lämmintä torstaita!

6 kommenttia :

  1. Sorelin ovat kauniit! Mulla oli nuo samaiset kengät pari vuotta sitten, mutta jouduin myymään koska hankasivat tosi pahasti sisäkengän takia. Nyt ostin toiset sorellit viime vuonna ( -70% ) ja ne ovat olleeet aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneus on katsojan silmässä ;)

      Voi hitsi, toivottavasti nämä eivät ala hankaamaan... Mutta kiva kuulla, että oot tykännyt Soreleista, nää on mulle ensimmäiset :)

      Poista
  2. Me tooooo. Minulla on samaiset kengät (kestäneet monta vuotta), sekä Sorelin hiukan sirommat "kaupunkikengät". Molemmat alesta, tietenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nämäkin kestäisivät pitkään :D Ja kiva kuulla hyviä kokemuksia, mulla kun ei aiemmin ole Soreleita ollut!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.