SOCIAL MEDIA

Ripaus mustaa

Loma Etelä-Suomessa on nyt lusittu ja tänään pitäisi suunnata iltavuoroon. Loppiaisena kotiin päin ajellessani, poikkesin Kuopion Ikeassa ja tokihan sieltä pari juttua tarttui mukaan. Halusin lisätä makkariin hieman mustaa, jotta seinällä olevat mustat kehykset eivät näyttäisi niin irrallisilta. Ja mikäs sen parempi tapa kuin uusi koristetyyny ja ihanan muhkea talja. (Tosin V ei arvostanut uusia juttuja sängyn päällä, kuulemma ylimääräistä työtä sänkyä pedatessa.)


Samalla yritin kuvata makkaria joka suunnasta, pienissä neliöissä se vain tuottaa hieman hankaluuksia (ja vaatii melkoista luovuutta).

 

Pidän kyllä kovasti muutaman eripari tyynyn tuomasta fiiliksestä!


Iloa torstaihin!

8 kommenttia :

 1. Mulla on joku erityinen viehtymys noihin mustavalkoisiin graafisiin kuvioihin vähän kaikessa, vaikken niitä voi kotiin ostaakaan, kun pitäis uusia sitten suunnilleen kaikki keittiöstä ja tapeteista lähtien, että passaisivat edes johonkin, ja se taas vois olla vähän vaikeasti perusteltavissa.. :)
  Ja kyllä välillä itseäkin mietityttää, että onkohan siinä loppupeleissä mitään järkeä aina illalla kasata kaikki tyynyt päiväpeiton kanssa samaan myttyyn tuolille, että voi taas aamulla asetella (omassa tapauksessani heitellä) ne takaisin paikoilleen, kun ei niillä sen kummempaa virkaa ole. Mutta kun ne nyt kumminkin tuo sitä ilmettä, niin pieni vaiva se siihen nähden on :)

  Sohvatyynyt yleensä lähtee sohvalta ennenkuin siihen mahtuu istumaan, mikä sekään ei välttämättä ole ihan viisasta, mutta onpa sitä niin paljon kaikkea tyhmempääkin, joten ei haittaa. Ja meillä mies jostain syystä istuu/makaa mieluummin lattialla kuin sohvalla, joten onpahan tyynyistä siellä edes pehmukkeeksi tai päänaluseksi.

  Ja sitä vielä, että näyttää mainiolta kuvissa tuo kattovalaisin. Ihan kuin se olisi liimattu kuvaan jälkikäteen tai vaihtoehtoisesti ihan kuin kuvasta puuttuisi valaisimen muotoinen pala. Mun silmään hauska yksityiskohta :). Etenkin kun kuvaaminen näissä hämärissä todellakin ON hankalaa. Mulle lähinnä mahdotonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulle on ollut ihan mahdotonta perustella miehelle, miksi tuossa sängyllä pitää päivisin olla niin paljon tuota härpäkettä :) Mutta vielä toistaiseksi V on ne sängylle uskollisesti kasannut niinä päivinä, kun minä lähden häntä aikaisemmin töihin.

   Olkkarin sohvilta oon kerännyt kaikki koristetyynyt pois, ne ei vaan toiminut, kun sohvissa on heittotyynyt: aivan mahdotonta mahtua itse sekaan! Leffahuoneen sohvalla tosin on pari tyynyä pysynyt ja olen jopa nähnyt V:n käyttävän niitä selän tai niskan tukena :D

   Mua ärsytti tuo valaisin noissa kuvissa, mutta minkäs mahdat, kuvaaminen tähän aikaan vuodesta kun on mitä on :)

   Poista
 2. Haha, tuo ylimääräinen työ kyllä vois kuulua täältäkin miekkosen suusta jos vielä jotain sängylle ostaisin :D Päiväpeitto, viltti ja pari tyynyä on jo tarpeeks! Kivan näköinen on tuo vaatenurkkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetihän siitä napinaa kuului :) Ehkäpä nuo kuitenkin riittää!

   Kiitos, toi vaatetanko oli kyllä hauska diy-projekti!

   Poista
 3. Ohhoh, mustahan on upea :)

  VastaaPoista
 4. Musta toimii aina!! Tykkään tosi paljon mustavalkoisista yhdistelmistä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.