SOCIAL MEDIA

Sammutuspeitteen koti

Ihana Jutta Projekti Verkaranta -blogin takaa sai (ja näppäränä naisena myös toteutti) viime elokuussa yhden parhaimmista ideoista, sammutuspeitteen kodin. Koska idea oli niin kehuttu, päätti Jutta valmistaa kyseisiä tuotteita myös myyntiin. Meilläkin ihastuttiin ideaan, joka viimein ratkaisi ruman punaisen sammutuspeitteen säilytysongelman. Ja lokakuussa saimmekin oman kappaleemme kotiin. Kyllä, lokakuussa. Heti välipäivinä, V vihdoin päätti ripustaa sammutuspeitteen ja sen kodin paikoilleen. Ihailtavaa nopeutta.
Kiitos vielä kerran Jutalle! Kivaa lauantaita!

10 kommenttia :

 1. Tuo on niin hieno ja toimiva! Minulla oli tuuri voittaa tällainen ja olin kyllä niin innoissani :) Pitääkin muistaa se kuvata blogin puolelle :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä aivan ihana <3 <3

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä upee! Täytyis omalle, huutavan punaiselle, sammutuspeitteelle väsätä joku pussukka tai koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin eka meinasin ommella meidän sammutuspeitteelle jonkun hienomman pussukan, mutta mun ompelutaidoilla siinä olisi mennyt ikuisuus :D

   Poista
 4. Oi että, se on kyllä hieno!!! Mäkin näitä samaisia ihastelin Jutan blogissa, aivan mahtavia! Hihiii, ihanan nopeaa ripustustoimintaa:D:D Nooh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mieskin innostui, niin saatiin tilattua meille oma versio :) Ja joo, ihan tyypillinen aikataulu meillä tavaroiden seinään saamiseen... :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.