SOCIAL MEDIA

Sinistä kevääseen?

Tänään ehdin vihdoin syventyä Elloksen uuteen kuvastoon ja hetken selailtuani se iski tajuntaani: sininen. Missä vaiheessa sininen on tullut muotiin? Ja vielä denimin muodossa?

Kuvat: ellos.fi

Itse en pidä lainkaan sinisestä (varsinkaan sisustuksessa), joten tänä keväänä meillä ollaan kaukana muodin harjalta. Hassua, miten joku väri voikin aiheuttaa ihmisessä näin vahvoja tunteita. Minulla kun ei ole koskaan edes ollut sitä kuuluisaa sinistä kautta. Miten on, iskeekö sininen sisustuksessa sinuun?

16 kommenttia :

 1. Ei iske sininen, ei ollenkaan. Vanhemmilla on sininen kausi kokoajan menossa, joten siniseen sisustuksessa tullut yliannostus... Ei enää omaan kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei lapsuuden kodissakaan ole ollut sinistä mitenkään erityisen paljon, joten en ymmärrä, mistä inhoni siniseen on edes tullut :) Mutta onneksi en ole ainoa!

   Poista
 2. Muhun ei kans iske sininen muuten kun farkuissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkut on täälläkin ainoat siniset vaatteet :) Tai on mulla yksi uusi tummansininen huppari! Mutta noin muutoin, kiitos ei :D

   Poista
 3. Tällä hetkellä iskevät melkein kaikki värit (keltaista lukuunottamatta) - kaipaan väriä kotiin ja elämään;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä puolestaan jotenkin tykkään keltaisesta, vaikken sitä omaan kotiin näkisikään :) Ja värit kyllä tuovat ehdottomasti piristystä elämään - siksipä kaikista väsyneimpinä aamuina kaivan värikkään paidan töihin :D

   Poista
 4. Hmm, ei oikeastaan jos ajattelen kohteena meidän kotia. Mutta kyllä mä voisin sinistä nähdä monessa muussa kodissa :) tykkään kyllä harmahtavan sinisistä ja sellaisesta tosi tummasta, melkein jopa mustasta sinisestä. Ehkä niitä vois olla kotonakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin monessa muussa blogissa olen ihaillut sinisiä juttuja, etenkin juuri niitä todella tummia sinisiä :) Omaan kotiin en kuitenkaan sinistä huolisi, missään sävyssä!

   Poista
 5. Sain monen muun tavoin sinisestä överit 90-2000 -luvun taitteessa. Nyt kuitenkin huomaan himoitsevani etenkin juuri tummaa, mustikansinistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni on ilmeisesti vetänyt sinisen överit, mutta niin vain ihmiset näyttävät siihen ajan myötä palaavan :) Muotijutut kiertää vai miten se oli :D

   Poista
 6. Oiiii, minä taas olen ihan hurmioitunut tuohon siniseen uudestaan :D Makkarista on löytynyt jo koko talven pari sinistä koristetyynyä ja sitten mariskooli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille ne siniset jutut sopivatkin, omassa kodissa niitä en vain näkisi :D Sehän tässä bloggaamisessa onkin niin ihanaa, kun ihmisillä on eri makuja ja erilaisia koteja!

   Poista
 7. Ihmettelin tätä otsikkoa juuri sen takia, koska muistin, että inhoat sinistä. :D itse kyllä pidän tietyistä sinisen sävyistä, mutta oikeastaan lähinnä pukeutumisessa, en välttämättä sisustuksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle sopiikin sininen, siis vaatteissa :) Ja aika moni mut tunteva on varmaan ihmetellyt tuota otsikkoa... Juu ei, meillä ei nähdä keväällä sinistä!

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Nice that you like it! I was telling how I don't like blue at all and how amazed I was when I noticed that blue is in again :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.