SOCIAL MEDIA

Pari uudistusta

Joulukuussa ihmettelin blogini löytymistä Bloglovinista ja tänään sain vihdoin aikaiseksi rekisteröityä sinne. Nyt minutkin siis löytää Bloglovinista ja helpoiten sinne pääsee bannerin alta löytyvän Bloglovin painikkeen kautta.

Toinen  tekemäni uudistus löytyy Info painikkeen alta. Löysin netistä mahtavan pohjakuvapiirros ohjelman (floorplanner.com), jolla eilisiltana piirtelin kotimme pohjakuvan. Inspiksen tähän sain Kaksin kaksiossa -blogin Lauralta, jolta löytyy vastaavanlainen omasta blogi-infostaan. Että kiitoksia vaan Laura, röyhkeästi kopioin ideaasi!


Iloa torstaihinne!

P.S. Piirtämästäni kuvasta puuttuu jälleen se autotalli, joka löytyy makuuhuoneen ja mediahuoneen vierestä. Koska tallilla ei ole minkäänlaista merkitystä sisustuksen kannalta, en halunnut sitä piirtää, sillä kuva olisi muutoin jäänyt turhan pieneksi.

P.P.S. Kiitoksia edelliseen postaukseen tulleista ideoista, laittakaan niitä vielä lisää tulemaan.

4 kommenttia :

 1. Bloglovinin kautta pystyy itse asiassa seuraamaan kutakuinkin mitä blogia tahansa, vaikka se ei olisikaan sinne rekisteröity. Mä olen blogihistoriani ajan seurannut blogeja Bloglovinin kautta, myös siis sun blogia. Näin ollen "olet ollut siellä jo k a u a n. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkoitin lähinnä sitä, että nyt minäkin olen itse sinne rekisteröitynyt ja "noutanut" blogini omakseni :) Ihan näppärältä kyllä vaikutti, vaikka taidan edelleen lukea blogini bloggerin kautta!

   Kivaa viikonloppua Irina!

   Poista
 2. Oi, minäkin haluan kopioida idean! :) Tämähän on mahtava.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.