SOCIAL MEDIA

Vuoden ekat


Viikolla ruokaostoksilla käydessäni, nappasin mukaani vuoden ensimmäiset tulppaanit. Valkoisena tietenkin, harvoin muun värisiä leikkokukkia ostan.


Olen ihastunut Ikean hurrikaaniin maljakkona ja etenkin tulppaanit sopivat siihen täydellisesti. Kaitaliinan ostin ennen joulua Pentikistä, siinä oli mielestäni uudenvuodenaaton juhlafiilistä. Ja koska se selvisi suht puhtaana V:stä ja vieraista, on se saanut olla pöydällä edelleen.


Joulukoristeet ovat saaneetkin väistyä tulppaanien tieltä. Ainoastaan pihan koristevalot, String Pocketin musta pahvitähti sekä olkkarin ikkunan valotähti saivat jäädä. Ja tietenkin taljat ja kynttilät, nythän on kuitenkin edelleen talvi.


Hauskaa lauantaita!

10 kommenttia :

  1. Ihanat valkoiset tulppaanit! minä en oo vielä valkoisia tulppaaneja kaupasta bongannut :( Olenkin haalinut sitten violetteja ja vaaleanpunaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit on kyllä ihana tuulahdus keväästä joulun jälkeen! Ja minä taas olen nähnyt lähes jokaisessa kaupassa valkoisia tulppaaneja :) Onpa erikoista!

      Poista
  2. Ihanat tulppaanit. Tulppaaneja näkyy nyt monessa blogissa ja kyllä niistä tulee ihan kevätfiilis :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia. Valkoiset tulppaanit on kauneimpia. <3 Ois kans pitänyt ostaa tuo kaitaliina. Meillähän on tuota samaa kuosia tyynynpäälliset olkkarissa. Tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Valkoiset ON kauneimpia <3 Ja toi Pentikin kuosi on tosi nätti, sopii tyynyihinkin ihanasti!

      Poista
  4. Tulppaanit on kyllä ihania! Itse en ole vielä tänä vuonna ostanut niitä. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.