SOCIAL MEDIA

#11 DIY Puuhelmitähdet & arvonta

Tänä vuonna jouluteemani voisi olla itse tehty ja sen on saattanutkin useammasta kalenteriluukusta huomata. Siksipä halusin valmistaa myös osan lahjoista itse kun sitä aikaa nyt on ja sitä rahaa puolestaan ei. Koska monet lahjomiseni kohteista kuuluvat siihen ihmisryhmään, "joilla on jo kaikkea", päätin keskittyä lahja-askarteluissani puhtaasti hyvän mielen tuottamiseen jollakin pienellä. Ruokaostoksilta nappasinkin mukaani pieniä puuhelmiä, joista taiteilin koristetähtiä.


Koska näpersin muutaman muunkin lahjan, niin yksi puuhelmitähti jäi paketeista yli. Siksipä päätinkin arpoa sen teidän ihanien lukijoideni kesken, ikään kuin kiitoksena siitä, että olette siellä.


Osallistut arvontaan olemalla Maailman Parhaan Paikan kirjautunut lukija Googlen lukijaraadin kautta ja kommentoimalla tätä postausta TAI olemalla blogin Facebook-sivujen tykkääjä ja kommentoimalla Facebookissa tämän postauslinkin alle. Nyt on siis mahdollista osallistua myös heillä, jotka seuraavat blogia Facebookin kautta.

Kerro kommentissasi, oletko itse tehnyt lahjoja (tänä tai aiempina vuosina) ja jos olet, niin mitä. Jätäthän myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan voittajan mahdollisimman pian.

Hoidetaan arvonta reippaalla aikataululla, jotta tähti saadaan hyvissä ajoin ennen jouluaattoa voittajalle. Senpä vuoksi, arvonta alkaa NYT ja päättyy tiistaina 15.12. klo 18.

Onnea kaikille tasapuolisesti!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

25 kommenttia :

 1. Mun piti tehdä leikkuulautoja, mutta... Mukaan arvontaan!

  VastaaPoista
 2. en ole itse tehnyt lahjoja koskaan
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 3. Kuusenkoristeita tehtiin :) Kauniita nuo tähdet!

  VastaaPoista
 4. Mukaan! :)

  hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on Googlen lukijaraadin kautta kirjautuneille lukijoille TAI blogin Facebook-sivusta tykkäville. Millähän nimellä kuulut jompaankumpaan ryhmään? :)

   Poista
 5. Kaunis! Mukana :)
  Yleensä hoitajille/opettajille ollaan tehty jotain itse. Saa nähdä miten tänä vuonna. Itse saan kaveriltani aina jotain itse tehtyä. Sellaiset lahjat on jotenkin erityisiä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis koriste!
  Annan itsetehtyjä lahjoja joka vuosi. No mitäkö? No, villasukkia ja lapasia! :)

  VastaaPoista
 7. Teen ruokalahjoja. Mukana arvonnassa.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta, kauniita nuo tähdet! :) Olen joka vuosi tehnyt jotain itse lahjaksi. Joko syötävää tai jotain käyttötavaraa :)

  VastaaPoista
 9. Onpa nätti! Laittaisin tuon kuuseen ja joka kerta sen nähdessäni muistaisin sut!♡ Mä teen joka joulu itse paljonkin lahjoja! Aina jonkun syötävän lahjan ja jonkun askartelun. Tänä vuonna jakoon lähtee kalentereita uudelle vuodelle ja mysliä!

  VastaaPoista
 10. Mekin ollaan tehty kuusenkoristeita ja paperitähtiä! Mukana kivassa arvonnassa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa tähän yhteisesti Helille, Heidille ja Sallylle: mä olen ihan satavarma, että te ootte ollut kirjautuneina lukijoina, mutta Blogger ilmeisesti heittelee ihmisiä pois kirjautuneista, koska mulla vaihtelee toi kirjautuneiden lukijoiden määrä aina yhdellä tai kahdella ihmisellä päivästä riippuen :D Mutta tämä sivuhuomiona, hyväksyn teidät arvontaan ;)

   Poista
 11. Tein viime vuonna kaikki lahjat itse, saippuoita ja kynttilöitä. Tämän vuoden juttuja en vielä paljastele, sillä tuolla ne odottavat joulukalenterissa ;) Mukana!

  VastaaPoista
 12. Herkkukoreja

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 13. En ole tehnyt itse, en ehkä koskaan... Mukana kivassa arvonnassa! Ohjekin näihin olisi ihan kiva siltä varalta, että onni ei suosi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuakaan en löytänyt kirjautuneista lukijoista, mutta muistan sinun kommentoineen aikaisemminkin :) Joten onnea arovntaan! Ja nämä tein Esmeralda's blogista löytyneen piirroksen avulla http://esmeraldas.bellablogit.fi/diy-joulukalenteri-4-luukku/

   Poista
 14. Oma tekemiseni on jäänyt suunnitteluasteelle :) mukana arvonnassa, teijahe@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuolla ylempänä toiselle anonyymille sanoin, arvonta on Googlen lukijaraadin kautta kirjautuneille lukijoille TAI blogin Facebook-sivusta tykkäville. Millähän nimellä kuulut jompaankumpaan ryhmään? :) Minä kun en teistä Anonyymeistä pysty tietämään, oletteko vain sattunaisia arvontoihin osallistujia.

   Poista
 15. En ole koskaan tehnyt, vaikka mielessä on kyllä ollut! :)

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Liityin lukijaksesi bloggerissa. Olen neulonut sukkia, muuta en ole ehtinyt tehdä.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tänä vuonna en ole ehtinyt tehdä edes kortteja itse, nekin olen ostanut. Joskus tein suklaakonvehteja lahjaksi. miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten muillekin anonyymeille sanoin, arvonta on Googlen lukijaraadin kautta kirjautuneille lukijoille TAI blogin Facebook-sivusta tykkäville. Millähän nimellä kuulut jompaankumpaan ryhmään? :) Minä kun en teistä Anonyymeistä pysty tietämään, keitä olette.

   Poista
 18. Kiva arvonta ja kaunis tähtönen<3 Joinakin vuosina olen tehnyt lahjoja itse, mutta tänä vuonna en taida ehtiä...joten valmislahjoilla mennään:)

  VastaaPoista
 19. Ehdottomasti mukana! :)
  Itsellä tulee niiiiin kiire aina joulun kanssa, että lahjat täytyy hommata jonkun muun tekemänä. :/ ehkä jonakin "kiireettömänä"jouluna minäkin teen omin kätösin jotakin :) Vaikkakin lahjat ostetaan, on yksi asia josta pidän huolen, se että saan paketoida itse ne :) enkä anna markettien käytävillä olevien hoitaa sitä :) josko siinä saisi lahjaan edes vähäsen oman käden jälkeä :)

  VastaaPoista
 20. Ihania! Koruja olen joskus tehnyt :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.