SOCIAL MEDIA

#4 Kotimaisia joululahjavinkkejä

Koska tänään vietetään historian ensimmäistä Osta työtä Suomeen -päivää, kalenterin neljännestä luukusta paljastuu ideoita kotimaisiin joululahjoihin.

Kuopiolainen Maru on paitsi äiti ja kyltymätön sisustaja, hän on myös yrittäjä. RIEMUpuodin verkkokaupasta löytyykin skandinaaviseen sisustustyyliin sopivia magneetteja sekä ihastuttavan persoonallisia korvakoruja. Tuotteet on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja niiden punaisena lankana toimii herkulliset värit.

"Elämisen ilo ja riemu. Se, että uskaltaa heittäytyä ja nauttia kauniista asioista ja hetkistä. Luovuus ja yrittäjyys ovat minulle intohimo sekä elämäntapa. Näiden asioiden tiimoilta perustin sisustus-/muotoilualan yritykseni, joka on minun tarinani rohkeudesta ja unelmien toteuttamisesta."Maru/RIEMUpuoti.

Kuvat: RIEMUpuoti

Hämeenlinnalainen Laura on tekstiilimuotoilija ja sisustusbloggaaja - ja nykyisin myös yrittäjä. SAALIdesignin polyesterihuovasta valmistettuja lasinalusia on saatavana neljässä eri värissä ja kahdella eri mallilla. Ne olisivatkin ihana joululahja glögipullon kaverina. Lasinalusten lisäksi valikoimasta löytyy myös muhkeita villahuiveja useassa eri värissä sekä lasinalusten ylijäämämateriaalista valmistettuja himmeleitä.


Kuvat: Jutta Karihtala / SAALIdesign

"Muotoilun osalta pidän tärkeänä kuluttajalähtöistä suunnittelua sekä tuotteen funktionaalisuutta. Muotoilun pitää olla kuluttajaystävällistä, tarvittaessa asiakkaalle suunniteltua ja asiakkaan tarpeisiin yksilöityä. Omilla tuotteillani haluan tuoda esille kestävää muotoilua - tuotteeni ovat ajattomia." Laura/SAALIdesign.

Kuva: SAALIdesign
 Toivottavasti inspiroiduitte näistä upeista naisista yhtä paljon kuin minä!

9 kommenttia :

 1. Voi miten kiva postaus! Ihan uusi tuttavuus minulle oli tämä RIEMUpuoti.

  VastaaPoista
 2. Uuuu. Kiitos Jossu tästä muistutuksesta! Lupasin osallistua tänään Osta työtä Suomeen-päivään ostamalla pelkkää kotimaista, mutta ilman tätä olisin saattanut vahingossa lipsua ja (ruoka)ostoskoriin olis saattanut lipsahtaa joku ulkomainenkin juttu. Nyt ei lipsahda :)

  Ja voi että miten niin tykkään kaikista näistä pien-yritysjutuista. Sellaisista, joissa tuotteiden ja niiden tekijän taustalla on joku ihana tarina. Niinkuin näissäkin. Olisinpa itsekin yhtä kekseliäs ja rohkea.

  Kivaa Itsenäisyyspäiväviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä vaan! Mun mielestä Lauran ja Marun yritysten (ja varmasti monen muunkin) takana on jotenkin niin ihanat tarinat, että pakkohan niistä on tykätä :) Ja sitten kun tuotteetkin on ihan älyttömän kauniita ja ainutlaatuisia ♥ Ja minäkin toivoisin samaa rohkeutta itselleni.... Ehkä joku päivä ;)

   Poista
 3. Ihania yrittäjiä ja tuotteita♥ Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jossu <3 ihana piristys päivään!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.