SOCIAL MEDIA

#5 Tähtivaloköynnös

Kaivoin eilen joululaatikosta viime vuonna ostamani tähtivaloköynnöksen. Kyllä ne tähdet vaan on tänä jouluna mulle se juttu. Koska köynnös toimii paristoilla, sain ripustettua sen String Pocketiin.


Nyt voi keittiössäkin tohutessaan nauttia kausivalojen tuomasta ihanasta fiiliksestä. Ja parastahan tässä on se, että köynnös näyttää kivalta ilman valojakin, rouheiden tähtien ansiosta.Tunnelmallista lauantaita!

8 kommenttia :

 1. Ihana ja mä niin tykkään kaikista valoköynnöksistä ja muista näin pimeinä aikoina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset kausivalot on mun pelastus pimeään aikaan! Ja kynttilät ♥ Tosin meillä satoi eilen yli 20cm lunta, joten sekin auttoi pimeän taltuttamiseen :) Lumitöistä en tosin nauttinut kovinkaan paljoa....

   Poista
 2. Tähdet pysyy vuodesta toiseen minunkin kodin joulukoristelun kestosuosikkina. Ei siinä paljon muuta sitten tarvitakaan joulutunnelman luomisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meilläkin on tähtiä, kausivaloja ja kynttilöitä. Niin ja taljoja! Niistä syntyy ihan tarpeeksi joulutunnelmaa :) Ja sitten tietenkin ennen aattoa haetaan aito kuusi. Tässäkin taitaa päteä se, että less is more :)

   Poista
 3. Köynnösvalot ja muut kausivalot on ihania tunnelmanluojia, se hyvä puoli joulun tulossa on vaikkei itse juhla tänä vuonna kiinnostakaan niin kovin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnelmaa ne tosiaan tuovat <3 Ja ihanaa, että olet löytänyt edes pieniä ilon tuojia, vaikket joulua niin odotakaan!

   Poista
 4. Nuo rouheat tähdet on kyllä hienot!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.