SOCIAL MEDIA

#16 DIY Istuintaljat ja arvonnan voittaja


Yksi varma talven (ja joulun) tulon merkki on pehmeiden taljojen ilmestyminen sisustukseen. Taljat tuovatkin mukavaa lämpöä niin sohvalla, sängyllä, työtuolilla kuin lattiallakin. Myös ruokapöydän tuoleille olen jo pitkään haaveillut taljoja, mutta aitoja (tai tekotaljoja) en ole kuitenkaan raaskinut kuutta kappaletta ostaa, etenkään kun ne varmasti likaantuvat ruokapöydän lähellä. Kaivaessani taljoja kaapista esille, muistinkin viime vuotisen alelöytöni - tekoturkispeiton. Ja siitä se ajatus sitten lähti...


Piirsin tarjoilulautasta apuna käyttäen peiton nurjalle puolelle kuusi ympyrää, jotka leikkasin mattoveitsellä irti. Karvaa lähti tässä vaiheessa tupoittain ja pelkäsinkin ideani osoittautuvan huonoksi, pelkät tekonahan palat tuolilla kun ei täyttäisi haavettani istuintaljoista. Onneksi pelkoni osoittautui vääräksi ja kuusi (ainakin toistaiseksi) pehmää taljaa lämmittävät nyt ruokapöydässä istuvien takapuolia. Karvoja toki tarttuu aina välillä (etenkin mustahousuisten) housuihin, mutta yllättävän hyvin ovat kestäneet käytössä. En kuitenkaan mene takuuseen, että kaikkien taljojen/turkisten leikkaaminen onnistuisi yhtä hyvin, joten KOKEILET TALJAN LEIKKAAMISTA AINA OMALLA VASTUULLA.


Joka tapauksessa, tämä idea osoittautui toimivaksi. I'm happy ja lompakkokin kiittää! Ja peitosta jäi vielä puolet käyttämättäkin.


Mutta nyt puuhelmitähden arvonnan pariin. Muutaman anonyymin osallistujan jouduin jättämään ilman arpoja, sillä heitä en pystynyt tunnistamaan blogin lukijaksi Bloggerissa tai Facebookin puolella. Mukaan hyväksytyistä, arpaonni suosi tällä kertaa Heliä


Onnea Heli, olen laittanut sinulle sähköpostia! Kiitos kaikille osallistuneille ja mukavaa pikkulauantaita!

8 kommenttia :

 1. Eikä! IHANAT ja miten hyvä vinkki! Kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kyllä ylpeä ideastani :) Eikä harmita, jos likaantuvat tai rikkoutuvat!

   Poista
 2. Hyvä idea. Juuri joulumarkkinoilta ostin yhden lammaskarvaisen istuin-taljan, kun en minäkään kuutta raaskinut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aidot taljat on kyllä ihania ja muualla niitä tuleekin paljon käytettyä :) Ruokapöydän tuoleille en vaan raaski laittaa, etteivät heti likaannu.

   Poista
 3. Vitsi miten hyvä idea! :)
  Ei muutakuin peittoa metsästämään halvalla ja tuunaamaan.
  Kiitos hyvästä tipistä!

  Ja hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos uskaltaa ottaa peiton hajoamisen riskin :)

   Ihanaa joulun odotusta sinullekin!

   Poista
 4. Ai kun hyvät tuli! Mä tein itse saman viime vuonna. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.