SOCIAL MEDIA

#12 Joulukortit


Tämän vuoden joulukortit syntyivät hyvin yksinkertaisesti - valmiista korttipohjista, washiteipeistä sekä Hyvää Joulua -tarroista ja tähdistä.


Maanantaihin 14.12 asti voit lähettää kortit edullisemmin kakkosluokassa, joten vielä ehdit viikonlopun aikana askarrella kortit postiin.


Ihanaa lauantaita!

17 kommenttia :

 1. Hahaa, näyttääpä kovin samanlaisilta kuin omat korttini, jotka värkkäilin jo marraskuun alussa flunssaa potiessani! Kauniit kortit olet askarrellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ilmeisesti arvostetaan yksinkertaisia ja nopeita korttiaskarteluja :) Ja mäkin tein nämä jo marraskuun puolella, mutta nyt vasta sain postauksen eetteriin.

   Poista
  2. Mulla ei ole edes tulossa korttipostausta...

   Poista
 2. Kauniita kortteja! Itsetehdyt kortit lämmittävät kyllä mieltä, myös kun niitä itse tekee. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Mä oon yrittänyt pitää kiinni itsetehtyjen joulukorttien lähettämisperinteestä. Niin vähän on omia jouluperinteitä, että hyvä olla edes tämä yksi :)

   Poista
 3. Ihana idea :)
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Tosi hauskat! Meiän piti tehdä hieman sanantyyliset, mutta jäi sitten!! Ups!

  VastaaPoista
 5. Kauniit! :)
  Olet sinä kyllä näppäränainen ❤
  Meillä ei joulukortteja olla lähetelty enää kolmeen vuoteen, joulukortteihin ja postimerkkeihin kuluvat rahat on laitettu hyväntekeväisyyteen (lasten sairaala, joulupuukeräys ja aiheetonlahja), nyt tämän vuoden kohde on vielä päättämättä... Sukulaiset ja ystävät ovat onneksi ottaneet asian hyvin, mutta jos meidän postilaatikkoon kortteja ilmestyy niiin kyllä ne mieltä lämmittävät :) ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ja toi on älyttömän upea asia, että laitatte joulukortteihin menevät rahat hyväntekeväisyyteen ♥ Mulle vaan tulee siitä korttien askartelusta aina niin jouluinen fiilis, etten halua siitä perinteestä luopua :)

   Poista
 6. Ihanat tuli näistä sun korteista!!

  VastaaPoista
 7. Kivat kortit olet tehnyt, pitäisköhän sitä itsekkin ensi Jouluna yrittää väkertää jotain... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää oli kyllä tosi helppo tehdä, joten suosittelen :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.