SOCIAL MEDIA

#10 Porotyyny

Minä en harrasta varsinaisia joulutekstiilejä. En jaksaisi säilöä jouluverhoja tai pöytäliinoja 11 kuukautta ja marraskuun lopulla viritellä niitä paikoilleen. Hatunnosto siis heille, jotka tähän pystyvät (mm. äitini). Taljoja meiltä löytyy syksystä pitkälle kevääseen, samoin kuin paksumpia torkkupeittoja. Yhden tyynynpäällisen luokittelen kuitenkin "joulu"tekstiiliksi. Sekin tosin kaivetaan esille jo hyvissä ajoin ennen joulua ja viikataan takaisin kaappiin yleensä vasta keväällä. Ehkä siis kuitenkin talvitekstiili.


Bongasin porotyynynpäällisen viime syksynä Ellokselta ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Huomaatteko muuten, että torkkupeitto, porotyyny ja tekotalja ovat kaikki samalla (eli pienemmällä eli minun) sohvalla. V kun ei ymmärrä näiden naisten hömpötysten päälle, niin hänen sohvansa saa olla nakuna (ja siitä syystä rajattuna pois kuvasta). Minä tyttö se kääriydyn iltaisin torkkupeiton ja taljan lämpöön.


Lämmintä torstaita!

8 kommenttia :

 1. Mä en kans pystyis vaihtamaan verhoja ja muita! Talvimatto meillä on, mutta on koko talven eikä vaan joulua :)

  Taljoilla saa ihanaa pehmeyttä aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Tyyny on ihana! Mahtaakohan sitä vielä saada? Hankin saman meille 2 vuotta sitten, ja viime talvena kiikutin sen pohjoisen mökille... nyt ois kyllä kiva saada samanlainen taas kotiinkin :)

  Ihania sohvannurkkahetkiä!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana! Pikaisella silmäyksellä en enää löytänyt Ellokselta tuota tyynyä, mutta toivottavasti löydät jostain esim. käytettynä :)

   Poista
 3. Tuo tyyny on kaunis, olen sitä monessa blogissa ihaillut!
  Minulla taitaa olla yksi jouluinen tyynynpäällinen, joka pitäisikin kaivaa kaapista esiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä hauska, etenkin kun toisella puolella on Petteri Punakuonon sanoja :) Ja nyt äkkiä kaivamaan tyynynpäällistä esiin!

   Poista
 4. Samainen täälläkin kolmatta vuotta ja aina yhtä ihana kaivaa esiin :) se vaan on niin symppis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä onkin monissa blogeissa vilahdellut, mutta syystä :) Niin ihana se on <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.