SOCIAL MEDIA

#23 Joulupuu on rakennettu

Yksi yö jouluun! Joulukuu on mennyt ihan hujauksessa ja kaikenlaista pientä on tullut koko ajan näperrettyä. Joulumieleni on ollut tänä vuonna ennätyslukemissa, johtuen osaksi varmasti lokakuisesta päätöksestäni. Tuo päätös onkin osoittautunut parhaaksi ikinä ja kaikki muut asiat elämässäni parantuneet itsessäni tapahtuneen positiivisen muutoksen myötä. "Jos et muuta mitään, mikään ei muutu", on joku viisas joskus sanonut. Siinäpä elämänohje ensi vuodelle.


Meillä alkaakin kaikki olla valmiina aattoa varten ja kuusikin koristeltiin jo maanantaina perinteistä poiketen - minä kun olen yleensä aloittanut aattoaamun kuusen koristelulla. Huomenna voin siis keskittyä ainoastaan riisipuuron syöntiin ja Joulupukin Kuumaan linjaan. Kuuseen en ostanut tänä vuonna yhtäkään uutta koristetta ja melkoisen ylpeä olen itsestäni, aika monta kertaa kun kauniita palloja kaupoissa hypistelin. Ja saatiinpa meillekin ripaus punaista kuusenalusmaton ja punaisten pallojen myötä.


Tämän päivän ohjelmassa onkin leivinuunin lämmitys kinkun paistoa varten, sienisalaatin teko sekä puolukkalimpun leipominen. Sitten voi joulu tulla!


Ilmeisen kilttejäkin olemme V:n kanssa olleet lahjavuoresta päätellen, lieköhän kaikki tulleet oikeaan osoitteeseen. Näytti siellä onneksi yksi paketti olevan Vihtorillekin.


Mukavaa aatonaattoa!

14 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.