SOCIAL MEDIA

Good morning

Mieleni teki vapaan viikonlopun kunniaksi tehdä aamupalaksi smoothieta. Blenderiä meillä ei edellisen hajottua ole, mutta onnistuipa se hyvin sauvasekoittimellakin. Smoothieeni laitoin maitorahkaa, banaania, mansikoita, lorauksen mustikkakeittoa sekä ruokalusikallisen paahdettua ja rouhittua pellavansiementä.


Eikä muuten ollut ihan mitä tahansa mansikoita, vaan viimeisen päälle luomua meidän omalta takapihalta. Ja löytyipä aamupalastani sopivassa suhteessa myös proteiinia, hiilihydraattia ja hyviä rasvoja sekä kuitua ja vitamiineja. Loistava tapa käynnistää lauantai!


Energistä viikonloppua!

12 kommenttia :

  1. Näyttääpä hyvältä aamupalalta :)

    VastaaPoista
  2. Nams, mö syön kanssa joka aamu smoothien :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä syön arkisin puuroa aamupalaksi, joten nää smoothiet on mulle erikoisherkkuja :)

      Poista
  3. Niin parasta! Ja jos on vielä mansikatkin omalta pihalta, niin eihän ton parempaa voi ollakaan..

    Mun lempparismoothie on sellanen, mihin laitan mansikoita, banaania, vettä ja inkivääriä. Siitä inkivääristä tulee jotenkin niin kiva ja pirtsakka maku.
    Ja just äsken tein jääkaappiin tekeytymään mössöä, jossa on chia-siemeniä, mansikoita ja soijamaitoa. Chiat muuttuu nesteen kanssa sellaseksi hyytelöksi ja sen kanssa syön granaattiomenan siemeniä. Ei malttais odottaa taas, että on valmista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oman maan mansikat on ♥ Toi inkivääri kuulostaa mielenkiintoiselta :) Mä tosin teen smoothieni aina rahkaan, jotta saan proteiinia, niin siihen yhtälöön ei varmaan inkivääri sovi. Pitäisi muuten ostaa granaattiomenoita, ne siemenet on ihan törkeen hyviä esim. salaatissa :D

      Poista
  4. Nam! Mä hyppäsin mukaan sun blogiin. :)

    VastaaPoista
  5. Siis nyt mun on ihan pakko kokeilla tota meidänkin blenderiä tähän, ihan voimaruokaa tuo!!! Rahkaa ja marjoja minäkin muuten syön aamuisin mut jos sen saisi välillä vähän toiseen muotoon pirtelön merkeissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, oli kyllä totaalista superfoodia :D Mä syön arkisin aamupalaksi puuroa, joten tää on mulle aina tämmöistä erikoisherkkua :)

      Poista
  6. Kuulostaa terveelliseltä ja näyttääkin ihan hyvältä ;) Toivottavasti myös sunnuntai on alkanut hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja maistuikin hyvältä! Sunnuntai on myös alkanut hyvin, pitkään nukkuessa ja aamupalalla yhdessä V:n kanssa, parasta ♥

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.