SOCIAL MEDIA

Varvikossa


Ajelin ennen joulua kylään ihanan Marrun luokse Varvikkoon. Siinäpä koti, joka tuntui ottavan avosylin vastaan. Kaikkialla vallitsi lämmin tunnelma ja näkyi toinen toistaan ihanampia yksityiskohtia. Valitettavasti kuvat eivät anna oikeutta kauniille kodille, hämärtyvä ilta kun ei ollut paras mahdollinen aika kuvata. Ja niin paljon jäi kuvaamattakin pimeyden laskeutuessa nopeasti.Pikkumiehen potkuauto hurmasi minut täysin, aivan syötävän söpö! Ja aiheuttipa se V:ssäkin ihastusta, kun hänelle kuvia esittelin.


Kiitos vielä tätäkin kautta Marru, että sain teillä vierailla ♥


Leppoisaa viikonloppua!

8 kommenttia :

  1. Kodikkaalta tosiaan näyttää. Ja menopelikin virtaviivainen :)

    Jotenkin jännää ja samalla tosi kivaa päästä vierailemaan kodeissa, joista on nähnyt kuvia blogissa. Sen jälkeen katselee kuviakin ihan eri silmällä, kun hahmottaa kaiken paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi auto on NIIN hieno! Ja se on muuten totta, että hahmottaa ihan eri tavalla, kun pääsee käymään. Mä en esim. ollut tajunnut ollenkaan kuvista tuota Varvikon pohjaratkaisua, ihan ihmeissäni olin siellä :)

      Poista
  2. Oi kun kiva postaus! :) Olisit ajellut samalla tännekin, oot varmaan aika läheltä ohi ajanut :) Ja hih, kiitos vaan sinne Marrulle kun tuo minun sulkakorttini on saanut vielä kunnian jäädä esille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni olisin kyllä tullut, mutta aika ei tuolloin oikein riittänyt. Ja silloin oli se hirmuinen lumisade, niin kotimatka kesti muutenkin 45min normaalia pidempään... Mutta enköhän minä teillekin tässä vielä ehdi, jos vain kutsu käy ;)

      Poista
    2. Tässä tulee kutsu :) Kun ajelet täällä päin seuraavan kerran niin tervetuloa kylään :D

      Poista
    3. Minäpä ilmoittelen, milloin olisi käyntiä Oulussa :)

      Poista
  3. Pitkästä aikaa blogeja lukemassa ja täällähän oli tutun näköistä :)
    Kiitos sinulle vierailusta! <3 Oli ihana nähdä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.