SOCIAL MEDIA

Värikuumetta!


Kyllä se kuulkaa niin on, että meikäläiselle on tullut oikein kovan luokan värikuume. Ja ihastusta eivät aiheuta mitkä tahansa värit, vaan nimenomaan maanläheiset murretut sävyt. Ihastelinkin yksi päivä okran värisiä tulppaaneita, jotka näyttivät todella herkuilta vaaleanharmaata pellavaliinaa vasten.


Suurimman väri-innostuksen on kuitenkin aiheuttanut Tikkurilan vuoden väri, Vuono M442. Tikkurila kuvaileekin malakiitin vihreän Vuonon taipuvan moneen tyyliin - niin ylellisen dramaattiseen kuin ekologisen vihreäänkin. Ja onhan se upea!

Kuvat: Tikkurila / Martti Järvi

Onko sinulla havaittavissa värikuumetta?

10 kommenttia :

 1. Eipä ole vielä tullut :D
  Olenkin niin tylsä värien käyttäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin oon yleensä ollut aika väritön, mutta nyt on jotakin outoa tapahtumassa :)

   Poista
 2. Värikuume ei ole itseeni iskenyt. Toki jotain pientä väriä aina voi olla sisustuksessa, mutta mitään isompaa väri-innostusta ei ole ollut näköpiirissä:) Valkoinen, musta, harmaa, vaalea puu...tylsällä paletilla mennään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on menty turvallisella valko-musta-harmaa-beigellä linjalla, mutta nyt huomaan haaveilevani värikkäistä tyynyistä ja huomasin yksi päivä miettiväni, minkä seinän voisi maalata tuolla vuonolla :D No ehkä en siihen rupea, mutta väri innostusta on kyllä kovasti ilmassa.

   Poista
 3. Mul ei oo värikuume ja mä en lämpene tolle vihreeelle! Mut siis värit piristävät aina :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että värit piristää :) Ja eihän sitä tiedä, kauan tämä väri-innostus kestää, mutta tällä hetkellä värit ihastuttaa ihan kympillä :D Mun mielestä toi vuono on ihan mieletön viherkasveihin ja puuhun yhdistettynä!

   Poista
 4. Todellakin. Ensin seinä, sitten matto. nyt kaavailen jo pirtsakoita tyynyjä...mitähän seuraavaksi. Tuo Vuono on muuten aika kiva, vaikka en juuri vihreästä perusta. En ole kyllä tykännyt oikein sinisestäkään, mutta nyt siihen taittavan seinän sävyn valitsin....mikä mua vaivaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään tykkää vihreästä muualla kuin kasveissa, mutta silti tuo vuono iskee ja kovaa!! Pitäisiköhän tässä huolestua äkillisestä väri-innostuksesta? Mä en ole onneksi vielä tehnyt asialle muuta kuin haaveillut :) Sä olet jo laittanut töpinäksi!

   Poista
 5. Todellakin on havaittavissa :) Minua kiehtoo aivan tumma petroolinsininen ja aivan tumma viininpunainen ja aivan tumma luumu... Olen jo miettinyt kuumeisesti, että mihin voisin jonkun värillisen seinän tehdä! Vielä en ole paikkaa keksinyt ja ehkä innostus menee ohi ennen kuin hyvä paikka löytyy =D Ainakin mies toivoo näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löytyy muitakin kuumeisia :) Mäkin mietin jatkuvasti, minkä seinän voisin vetäistä tuolla vuonolla, mutta en taida kuitenkaan uskaltaa, kun tästä meikäläisenkään värikuumeen kestosta ei voi olla varma :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.