SOCIAL MEDIA

KAUNISTEtta kotiin

Mun on täytynyt elää jossakin tynnyrissä säkkiin kiedottuna, koska nyt vasta löysin upean Kaunisteen. Aivan mielettömiä kuvioita ja värejä! Olin siis googlettelemassa kauniita kalenterijulisteita tälle vuodelle, kun törmäsin tähän Marika Maijalan suunnittelemaan ihanuuteen.

Kuva: Kauniste
Voiko olla suloisempaa kalenteria?

Ainoa ongelma tässä ihastumisessa on kalenterin suuruus, sillä kun on kokoa huimat 50x70cm. Olin suunnitellut kalenterille paikkaa työpisteen viereisen kaapin sivuseinältä, jossa se antaisi väriparin Omppu -julisteelle ja pinnatuolille. Vai antaisiko? Onkohan tuo minttu kuinka vihreä, tietokoneruudulta katsottuna kun on vaikea sanoa? Jättikokoinen kalenteri peittäisi kuitenkin kaapin lähes koko leveydeltään ja pahoin pelkään, että se jättäisi varjoonsa kaiken muun. Malliksi virittelinkin seinään säilössä olleen vastaavankokoisen julisteen.


Ehkä vähän iso, en tiedä. Mitä mieltä sinä olet?

10 kommenttia :

 1. Hauska kalenterijuliste! Itsellä on vieläkin vanha 2015 kalenteri olohuoneen seinällä, joten pitäisi katsastaa tarjontaa läpi uusien kalenterijulisteiden osalta.

  Hiukan vaikea kommentoida kokoa kuvan perusteella. Entä jos vaihtaisi ompun ja kalenterin paikkoja keskenään? Vai onko Omppukin liian leveä kaappiin?

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppu ja kalenteri ovat saman levyisiä, kummatkin tuon 50cm. Kalenteri siis mahtuu kaapin päätyyn, mutta tuntuu jotenkin jättimäiseltä pienen pöydän ja valaisimen kanssa, ainakin näin äkkiseltään ajateltuna. Omppua en haluaisi millään siirtää, tosin saisihan sen taulutarroilla kiinni tuohon kaapin sivuunkin... Hmmm...

   Poista
 2. Samaa olisin ehdottanut kokeiltavaksi kuin Kaisa. Mutta se, mille korkeudelle kalenteri ja taulu parhaiten asettuis niin että näyttää yhdessä kivalta, on melkein kokeiltava juttu. (Melkein aloin jo liimailemaan tähän näytölle eri paikkoja kokeeksi, mutta ehkä mun on nyt vaan keskityttävä muihin töihin tässä kohtaa :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä jotenkin en nyt innostu siitä ajatuksesta, että Omppu siirtyisi tuohon kaapin sivuun... Kehykset näyttäisi mun mielestä tyhmiltä tuossa ja sit taas ilman kehyksiä se näyttää vielä pienemmältä jättikalenterin rinnalla... Miks tää on aina omassa kodissa niin vaikeeta? :D Ehkä mä jätän asian hautumaan...

   Poista
  2. No entä jos laittaisitkin kalenteriin kans tollaset ohuet mustat kehykset? Sit ne olis enempi samaa paria Ompun kans.

   Poista
  3. Totta! Täytyy vielä miettiä tätä kalenterijuttua. Kun jos sen tilaan ja se osoittautuu vihreämmäksi kuin Omppu ja tuoli, niin se on vähän ikävää...

   Poista
 3. Superihana kalenteri! Voisiko kalenterin paikka olla eteisessä:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa mahtuisi tuulikaappiin, mutta olisi siellä vähän yksinäinen tuon värinsä puolesta... Täytyy miettiä :)

   Poista
 4. Ihana kalenteri. Kelpaisi meillekin :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.