SOCIAL MEDIA

Uuteen vuoteen

Pientä blogihiljaisuutta ollut ilmassa, mutta kehissä ollaan jälleen. Rakas ystäväni viihtyi meillä viikon, joten halusin keskittyä häneen ja tähän oikeaan elämään, tiedättehän. Me kun näemme nykyisin niin harvoin pitkän välimatkan vuoksi. Ja kyllä meillä tytöillä olikin hauskaa - viikkoon mahtui mm. shoppailua niin meidän kylällä kuin Oulussakin, kävelylenkkejä, naurua, saunomista, pikkuleijonien pelien jännäämistä ja maailman parantamista. Täydellinen viikko sanoisin!

Järkkärikin piti lomaa, mutta onneksi kännyköiden kätköistä löytyi muutama (julkaisukelpoinen) kuva. Ja tulipa heti uudenvuodenaattona kokeiltua jotakin aivan uutta, valettiin nimittäin tinaa trangialla. Meistä kun ei kukaan ollut varma, toimiiko tinakauha induktioliedellä, niin otettiin sitten varman päälle.


Varsinaisia uudenvuodenlupauksia en tehnyt, mutta tavoitteeni tälle vuodelle tuleekin olemaan uusiin asioihin heittäytyminen. Irtisanoutumiseni jälkeinen loppuvuosi oli elämäni parasta aikaa ja toivonkin tämän vuoden tuovan minulle niin uusia haasteita kuin upeita kokemuksiakin. 2016, I'm ready!

Hyvää alkanutta vuotta!

4 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.