SOCIAL MEDIA

Kaunis Piano

Kirjoittelin jo yli vuosi sitten Aterinten metsästyksestä, jonka lopputulema oli se, että ihastuimme V:n kanssa Iittalan Piano -aterinsarjaan. Joulupukilla olikin ollut hyvä muisti, sillä viime jouluna yhdestä paketista paljastui Pianon 24-osainen aterinsetti.


Olen aivan ihastunut aterinten muotoon - edelleen. Ja mikä parasta, ne tuntuvat meidän molempien käsiin hyviltä. Huomaankin valikoivani itselleni aterinlokeroista aina näitä Pianoja, sieltä kun löytyy myös Savoniaa samanlainen satsi. Ihanaa viikonloppua!

14 kommenttia :

 1. Yksinkertaisen kauniit aterimet!
  Ihanaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, yksinkertaiset mutta upeat! Mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 2. Tosi kauniit! Meillä on Savoniat!

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäät aterimet ja upeat kuvat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! Joskus sitä näköjään onnistuu kuvissakin :)

   Poista
 4. Tyylikkäät, itseltäkin Savoniaa löytyy, mutta välillä sitä on miettinyt vaihtelua niille. :) Ovat olleet käytössä meinaan lähes 20-vuotta. Hyvään kannattaa kyllä panostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään kannattaa todellakin panostaa! Monet Iittalan aterimista ovat niin ajattomia, että kerran kun satsaa niihin, niin helposti pärjää vuosikymmeniä :) Välillä kyllä haaveilen sellaisista messinkisistä aterimista... Mutta nämä säilyvät varmasti pitkään käytössä!

   Poista
 5. Näyttävät kyllä kauniilta :) meillä on Elegia sarjaa ja nykyään se näyttää silmään vähän turhan raskaalta ... Pitäisi siis vaihtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elegiakin on perinteinen, Savonian ohella. Mutta ymmärrän kyllä, että siihen saattaa kyllästyä :)

   Kivaa viikon alkua!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.