SOCIAL MEDIA

Tänään


Jouluisimmat jutut on kotoa riisuttu ja joka vuosi se tuntuu yhtä puhdistavalta - ikään kuin kääntäisi uuden sivun elämässään. Kynttilät, muutamat valosarjat, vehreät havut sekä taljat ja torkkupeitot saavat kuitenkin vielä jäädä, nythän se talvi on vasta täällä.


Aurinkoiset pakkaspäivät kääntävät ajatukset kyllä väkisin kevääseen, mutta toistaiseksi kevät saa pysyä satunnaisissa tulppaaninipuissa sekä viherkasveissa. Kyllä siitä keväästä ehtii myöhemminkin nauttia.


Läpömittari näyttää -25 astetta ja aurinko pilkistelee pilviharsojen takaa. Talvipäivä parhaimmillaan, ollaan siis onnellisia neljästä kauniista vuodenajastamme.


Iloa alkuviikkoosi!

8 kommenttia :

 1. Samanlaisia fiiliksiä, ihana raikastaa/yksinkertaistaa kotia. Kaunista siellä, ihana kori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monilla tuntuu olevan "vähentämisen" tarve näin uuden vuoden alussa :) Minäkin olen kaapeista muutamia juttuja naputellut facen kirpparille myyntiin. Ja kiitos kovasti!

   Poista
 2. Ihana olohuone, tunnelmallinen, mutta ei liian "täynnä". Kevät kyllä ehtii tulla, vaikka vielä nauttisikin täysin rinnoin tästä talvesta :) Niin minäkin ajattelin tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tsinnia! Harmittaa vaan, kun tämä talo on niin pimeä noiden postimerkin kokoisten ikkunoiden kanssa... Haaveiluksi jää kauniin valoisat kuvat. Nautitaan täysillä talvesta, kevät kyllä ehtii tulla :)

   Poista
 3. Täälläkin nautitaan talvesta :) Sisällä ehkä suurimmkas osaks, mutta pieniä happihyppelyjä on tehtävä välillä kun on niin kaunista tuolla ulkona!! :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sisältä käsin minäkin enimmäkseen nautin :) Kivaa viikkoa!

   Poista
 4. Oikein mukavaa viikkoa sinullekin :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.