SOCIAL MEDIA

Kun DC fixaus lähti käsistä

Kuten monet teistä tietävät, olen inhonnut meidän sinisävytteistä vessaamme alusta alkaen. Kauttaaltaan laatoitettu (mikä on outoa, sillä kyse ei edes ole varsinaisesta märkätilasta) wc on kuitenkin hyväkuntoinen, joten täysremonttia en saa perusteltua miehelle mitenkään. Sinisten lattialaattojen maalaushaaveita sivusin jo täällä, mutta kyseinen projekti on tällä hetkellä tuumaustauolla. Ja täytyyhän siniselle lattialle löytyä väripari, niin vessan kaapistot ovat myös siniset ja vessan yläosaa kiertää kammottava sininen laattaboordi. Ymmärrätte varmaan, miksi vessaa ei ole monesti blogissa nähty...

Eilen sainkin päähäni päällystää vessan sinertävän lasihyllyn kaapista löytyneellä marmorikuvioisella DC fixillä. Ja koska vessan laminaattitasot ovat marmorijäljitelmää (vaikkeivat samanlaista DC fixin kanssa olekaan), niin ajattelin marmorin sopivan sinne hyvin ja tuovan edes ripauksen luksusta rumaan vessaan.


Noh, eihän se päällystäminen pelkkään hyllyyn jäänyt...



Eipä ole enää kamalaa sinistä laattaboordia, yksi kolmesta hoidettu. Ja tämän "pintaremontin" kustannukset, 0 euroa. Tästä rempasta V:kin tykkäsi. Nyt sitten kuumeisesti miettimään, mitä kivaa tuohon "uudelle" hyllylle laittaisi.

Iloa torstaihin!

30 kommenttia :

  1. Hyvä hyvä! Näin niitä miesten mielipiteitä kierretään :)
    Tilasin eilen kalvoa, saas nähdä mitä meikäläinen keksii, kun kerran vauhtiin pääsee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää olikin ihan nokkela taktiikka! Jään odottamaan, mitä saat uudella kalvolla aikaiseksi :)

      Poista
  2. Laittaisin hyllylle viherkasvin tai kaksikin, toinen voisi vähän roikkua. Toisi kivasti eloa marmorin ja valkoisen laatan rinnalle :)

    Mun pitäisi fiksata keittiön välitila, siinä on sellainen kammottava "pleksilaatta" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain viherkasvia olenkin vessaan miettinyt, tosin en oo varma kauan se selviää hengissä, kun ei tule luonnonvaloa lainkaan... Ja taulun haluan ehdottomasti!

      Tsemppiä fiksaukseen! Ärsyttävää, mutta lopulta niin palkitsevaa puuhaa :)

      Poista
  3. Peukku onnistuneelle muutokselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mieheltäkin tuli peukku ja pieni naurunhörähdys, kun se tajusi, että oon yksitellen mitannut ja leikellyt nuo laattojen päälle tulleet DC fix palat :D

      Poista
  4. Wow, tuosta boordista varsinkin tuli tosi hyvä! Eipä tule joka blogissa vastaan marmoriboordia :) Hyllylle sopisi joku kaunis hajuvesipullo, eikä se ehkä muuta kaipaakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos, eipä joo varmaankaan tule :) Hajuvesi olisi hyvä idea, mutta mä en omista enää kuin kaksi hajuvettä eikä kummankaan kirkkaan värinen pullo houkuttele asettamaan niitä tuohon esille. Yritän nyt minimoida muut värit, kun nuo siniset laatat ja kaapistot edelleen hallitsee tilaa.

      Poista
  5. Tyylikäs tuunaus! Itsellä ajatuksen tasolla myös veskin fixaus. Täytyisi vain saada päätettyä fixin väri. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Värin valitseminen voi ollakin vaikeaa, näitä fixejä kun on niin miljoonaa erilaista :) Mulla ei onneksi ollut tuota ongelmaa, kun tämä marmori löytyi kaapista. Tsemppiä vessan fiksaukseen!

      Poista
  6. Jes, hyvä muutos ja hieno keksintö tuon sinisen boordin fixaus.
    Päällystin viikonloppuna muuten samaisella marmorimuovilla meidän yöpöydät. :) Kuvat muutoksesta odottavat postaukseen pääsyä.

    Ensimmäinen askel muutokseen tehty, kohta huomaat, että lattiakin on maalattu. :)

    //Kaisa J - Koti-ikävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa! Ei muuta kuin kuvaa fixatuista yöpöydistä kehiin :)

      Saa nyt nähdä, mitä tuon lattian kanssa tehdään. Tässä monenlaisia asioita tällä hetkellä auki, niin saattaa jäädä seuraavan asukkaan murheeksi tuo sininen vessa ;)

      Poista
  7. Tosi hyvä muutos :)! Siis tää on niin paras keksintö ikinä! :))

    VastaaPoista
  8. Looking good!! Mulla on myös "pikku" projekti edessä, johon yritän ryhtyä nyt viikonloppuna. Tuo fiksaus on kyllä todella onnistunut, tuo dc-fix on maailman parhainta ikinä!

    Mitäs jos fiksaisit kaapin ovet myös? Ja sitten se maali tuohon laattaan päälle ja avot - uusi wc on valmis! :) Hyvää viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, munkin mielestä oli parhaimpia älynväläyksiäni :)

      Kaappien ovien fiksaamista oon miettinyt ja samoin sitä lattian maalaamista, mutta tällä hetkellä "isommat" projektit on jäissä, kun tässä monta asiaa auki. Mutta niillähän tuosta saisi ihan kelpo wc:n.

      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  9. Hyvähyvä! Vessan ilme muuttui kovasti ja erittäin loistavaan suuntaan:)!

    VastaaPoista
  10. Kyllä pienelläkin saa näkyvän eron! Huikea parannus kyllä! Itse fixailin vessan ruman tason pari vuotta sitten. Erittäin onnistunut vitosen remppaa! Täällä on sama ongelma, että inhoan vessan laattoja enkä vessaa juuri blogissa esittele. Minä maalasin laatat syksyllä ja se raikasti kummasti, mutta eihän tuo edelleenkään ole se, mitä oikeasti haluaisin, mutta todellakin maalausta kalliimpaa remppaa on hyväkuntoisessa huoneessa vaikea (miehell) perustella 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, pienet jutut tekee joskus suurenkin muutoksen :) Kaappien fiksausta olenkin miettinyt ja myös tuota lattian maalausta. Saas nähdä, toteutanko suunnitelmat. Kivaa lauantaita!

      Poista
  11. Täälläkin olen miettinyt samaisella, wc:n tuunausta. Täällä wc kaipaa kylläkin myös maalia! Juu, ei ole täälläkään, sen takia vessasta paljon postauksia tehty. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti, mahtavaa tavaraa tuo DC fix :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.