SOCIAL MEDIA

Ensimmäinen AmandaB:ni

Monissa sisustusblogeissa on kehuttu AmandaB:n tuotteita eikä turhaan: ovathan ne aivan ihania. Itsestäni tuli onnellinen AmandaB:n omistaja vahingossa, kun satuin kaupassa näkemään kivan lasipurkin ja vasta kassalla tajusin sen olevan AmandaB-collectionia. Eipä haitannut.


Kotona lasipurkki päätyi mandariiniastian virkaa toimittamaan. Mieleni tekisi hakea muutama purkki lisää, mutta niille täytyisi ensin keksiä käyttöä. Mies ei varmaankaan osaa arvostaa tyhjää lasipurkkia vain siksi, että se on AmandaB:tä.


Purkki on ihanan yksinkertainen muodoltaan, mutta silti siinä on jotakin särmää. Kokeilin purkin ympärille mustaa silkkinauhaa, mutta mielestäni se on paras juuri tuollaisena, yksinkertaisen kauniina!

Nyt nautin ison mukillisen kuumaa glögiä. Takana on 12 tunnin työpäivä ja huomenna pitäisi jaksaa vielä toinen samanlainen...

Piristävää viikon alkua kaikille! Lumi oli kyllä erittäin tervetullutta pimeyden keskelle.

6 kommenttia :

 1. Tosi hauskalta näyttää nuo mandariinit tuossa purkissa! Meillä on hedelmäkulhona sellainen tylsä Ikean halppiskulho, pitäisi varmaan hommata joku kivempi... Hedelmistä saa kyllä kivasti energiaa kun ulkona on pimeää (yritän vähentää karkin syöntiä, ja olenkin popsinut mandariineja, omppuja ja kiivejä iltapalaksi viimeisen viikon ajan). Mäkin tykkään, kun täällä on lunta, mutta pakkanen saisi kyllä pysytellä (korkeintaan) siinä miinus kympissä...ensi yöksi tännekin on luvattu -17, hrrrr...ja keskiviikkona Lieksaan, my god siellä mahtaa olla kylmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lieksassa saattaa juu olla kylmä, koska tuossa kasin maissa töistä tullessa auton mittari näytti mulla -23... Ja minä onnellinen sain tänään olla lapsukaisten kanssa ulkona! Luojan kiitos nykyajan toppahousut ja takit näyttää ihmisten vaatteilta :) Me tullaan onneksi itsenäisyyspäiväksi Etelä-Suomeen, joten päästään vähän lämpimämpään. Ja totta, mitä herkullisemmalta hedelmät saa näyttämään, sitä varmemmin niitä tulee syötyä!

   Poista
 2. Ihana! AmandaBllä olis kyllä vaikka mitä kivaa kotiutettavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä voisin tilata vaikka mitä niiden nettisivuilta :)

   Poista
 3. Ihana purkki! Mistä ostit, myykö niitä jokin muukin liike kuin AmandaB?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kodin Terrasta löysin, siellä ainakin on AmandaB:n tuotteita. Ja Anttilassa olen nähnyt AmandaB:tä myös, mutta en tuollaista purkkia. Ja se on kyllä ihana!

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.