SOCIAL MEDIA

Jollyjä odotellessa

Kuten olen aiemmissa postauksissa maininnut, himoitsen makuuhuoneen yöpöydiksi kirkkaita Jollyjä. Vielä ei kuitenkaan ole niiden hankinta-aika, sillä aivan ilmaiseksi niitä ei saa. Tarvitsimme kuitenkin yöpöydät, siispä jotain oli keksittävä.

Miehelleni askartelin yöpöydän pahvilaatikosta, jonka päälle levitin kaitaliinan. Jokainen osaa kuvitella mielessään kaitaliinalla peitetyn pahvilaatikon, joten en kehdannut ottaa siitä tänne kuvaa. Se näyttää juuri niin rumalta, miltä kuulostaa. Mutta kyllä se asiansa ajaa, hyvin on miehen pöytävalaisin, kännykkä ja rannekello siinä pysyneet. Ja kyllähän mies siitä kiitti, kun ei enää tarvinnut lattialta etsiä tavaroita.

Itselleni teinkin sitten hienomman yöpöydän. Tätini lahjoitti minulle muuttonsa alta pinon sisustuslehtiä ja -kirjoja ja niistäpä syntyi oiva yöpöytä. Tietenkin luin ne ensin.


Olen itse asiassa alkanut pitää "pöydästä" niin paljon, että aloin jo miettiä, minne sen voi sitten tulevaisuudessa siirtää Jollyn tieltä. Joskus yksinkertaiset ideat ovat niitä parhaita.


Leppoisaa Lucian päivän iltaa!

2 kommenttia :

  1. Kirja- ja lehtipinot olen itsekin oivaltanut hyviksi sisustuselementeiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on näköjään tullut niiden kannattaja :) Sitä paitsi, miksi piilottaa ihanat sisustuskirjat ja -lehdet kaappiin, kun niistä voi ottaa hyödyn irti. Täytyisikin ehkä hankkia muutama kirja lisää, jotta pöydästä tulisi korkeampi. Olisikohan tädillä niitä vielä....

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.