SOCIAL MEDIA

Aleshoppailua

Olen ihaillut monissa blogeissa näkyviä taljoja ja nyt minullakin on kaksi sellaista, sillä hankimme makuuhuoneeseen valkoiset lampaantaljat sängynvierusmatoiksi.Talja on ihanan pörröinen ja tuntuu todella pehmeältä varpaita vasten sängystä ylös kömpiessä.


Alennusmyynneistä tarttui mukaan myös yhdet koristevalot, jotka vaihdoin makuuhuoneeseen lumipallovalojen tilalle.


Lumipallovalot siirsin mediahuoneen ikkunaan, joten nyt näkyy takapihallekin koristevaloja.


Alennysmyynneistä löytyi myös hyvä tarjous väliovien painikkeista. Talossamme on ollut kaikissa sisäovissa kultaiset kahvat, jota en ole ymmärtänyt, sillä ulko-ovien kahvat ovat kuitenkin kromisia. Kuten aiemminkin olen maininnut, inhoan kullan väriä. Nähdessäni tarjouksen 1,99e/painike, en kauaa miettinyt ostopäätöstä. Ja mies sitten tänään urheana vaihtoi uudet kahvat ja avainkilvet kaikkiin sisäoviin. Ainoastaan kylpyhuoneen ja vessan kahvat jäi vaihtamatta, sillä unohdin innostuksen puuskassa, että kyseisiin oviin tarvitsee lukolliset avainkilvet. Täytyykin käydä joku päivä vaihtamassa ne.

Tältä siis ovet näyttivät ennen:


Ja tältä ne näyttävät nyt:


Todella paljon parempi! Loppuillan vaihtelinkin kotimme mattojen paikkoja. Pinkki matto ruokapöydän alta siirtyi olohuoneeseen ja vanha beige sängynvierusmattoni pääsi eteiseen. Makuuhuoneen nukkamaton siirsin keittiönpöydän ohitse kulkevalle käytävälle. Olohuoneessa ollut ruskea nukkamatto siirtyi mediahuoneeseen ja mediahuoneessa olleen pienen pyöreän maton kannoin vaatehuoneeseen. Näinkin pieni muutos tuo kotiin helposti uutta ilmettä.

Rentouttavaa viikonloppua!

P.s. Sain muuten eilen  kauan odottamani shampanja coolerin. Siitä lisää uuden vuoden postauksessa.

4 kommenttia :

 1. Taljat on ihanat ja sopii hyvin myös just sängynvierusmatoiksi. Kiva, sait coolerin uudeksi vuodeksi. Nyt pääset sitten testaamaan sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taljat on kyllä todella ihania, haluaisin niitä vielä lisää :) Ja cooleri hoiti hommansa moitteettomasti!

   Poista
 2. Taljat on kyllä kivan näköisiä noin. Itseä ei huvita koiran takia laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi ulkokoira, muuten ei sisustamisesta tulisi mitään, kun se on hieman "yliaktiivinen" :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.