SOCIAL MEDIA

Pentikin Ruoko

Viimeistä puuttuvaa joululahjaa hakiessani, minun oli pakko poiketa Pentikille "ihan vain katselemaan". Mukaani tarttui kuitenkin musta Ruoko kaitaliina, jota olen monta kertaa kyseisessä liikkeessä hipelöinyt. Pentik on ehdottomasti yksi lempiliikkeistäni ja kelpuuttaisin lähes jokaisen heidän tuotteensa ilomielin kotiimme.


Liina on ehkä hieman liian lyhyt kuuden hengen ruokapöytään, mutta olkoon. Olen aivan rakastunut uuteen liinaani ja se pääsee ehdottomasti joulukauttaukseen. Erityisesti pidän talveen sopivasta huopakangas materiaalista, joka ei upean kuvion vuoksi näytä kuitenkaan liian raskaalta.Toinen ilon aiheeni oli kaksi odottamaani pakettia. Ensimmäisestä paljastui ihana huutis löytöni, MAIL-säilytyslaatikko.


Laatikon etummaiseen lokeroon laitoin tänä vuonna saamamme joulukortit ja takimmaiseen pääsivät laskut. Säilytyslokerikko asettuu eteisen pöydälle, jahka me löydämme sopivan pöydän. Väliaikaissijoituksena toimii keittiön ikkunalauta.

Toisessa paketissa oli Stockmannilta tilaamani hattulaatikot.Hattulaatikot ovat muuten ihanat, mutta ne ovat luonnonvalkoiset. Stockmannin nettisivuilla väriksi ilmoitettiin  valkoinen, joten mietinkin, pitäisikö laatikot palauttaa. Laatikoiden nauhat ovat kuitenkin valkoiset, joten itse laatikot näyttävät likaisilta. Mitä mieltä te olette?

Nyt jatkan miehen järkkärin käytön opettelua. Järkkäri meillä on ollut kyllä jo pitkään, mutta laiskuuttani en ole jaksanut sen käyttöä opetella, liikaa nappuloita. Muiden blogien kauniit kuvat saivat minut tarttumaan itseäni niskasta kiinni, joten ehkä minäkin saan tänne vielä jossain vaiheessa hyviä kuvia.

Kirpsakkaa viikon puoliväliä!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.