SOCIAL MEDIA

Joulutunnelmaa

Meilläkin on vihdoin saatu joulua esille, vaikkei koristeita montaa ole. Sunnuntaina tuomme kuusen sisään koristelua varten, samoin laitamme kinkun leivinuuniin paistumaan. Ajattelimme myös kokeilla riisipuuron tekoa leivinuunissa.

Koristelupuolella tyylimme on melko yksinkertainen: valkoista, hopeaa, punaista, havuja ja ripaus mustaa. Itse en pidä ollenkaan rönsyilevistä joulukoristeista ja kaikista suurin inhokkini on värilliset ja vilkkuvat jouluvalot. Miksi oi miksi joku on ne keksinyt?Kynttiläasetelmia tein havujen avulla. Ei näitä ehkä uskalla polttaa, mutta mielestäni ne ovat kauniita.Koristevaloja meillä on kolmessa paikassa. Makuuhuoneen ikkunaa koristaa lumipallot, jotka näyttävät pimeässä yllättävän hauskoilta. Nämä löytyivät mieheni joulukoristekätköistä, joten myönnän ennakkoluulojeni olleen melko suuret. Onneksi ne osoittautuivat vääräksi.


Leivinuunin muurin reunalle asettelin jo alkusyksystä ostamani led-köynnöksen hopeisilla lehdillä.


Kolmannet valot löytyvät sisustusoksistani. Löysin koiran kanssa ulkoillessa katkenneita oksia maasta ja toin ne kotiin kuivumaan. Spraymaalasin oksat hopeisella maalilla ja asettelin ne valkoiseen vaasiin kesäisten tekoauringonkukkieni tilalle. Näistä oksista tuli välittömästi yksi lempiasiani meidän kodissa.Tein hieman joulutunnelmaa myös kuistillemme, ulko-oven viereen.Myös Luhta Homen puulyhty siirtyi terassilta kuistille tuomaan valoa jouluvieraille. Olin ajatellut tehdä jäälyhtyjä, mutta ne jäivät tällä kertaa suunnitteluasteelle ajanpuutteen takia. Ehkä ensi jouluna.


Lopuksi haluan jakaa teille eilisen ilonaiheeni, järkkärillä ottamani upean talvisen kuvan lyhdystä. Tämä kuva sai minutkin innostumaan valokuvauksesta, joten järkkärin käytön opettelu jatkukoon.


Kirpsakkaa pakkaspäivää!

4 kommenttia :

  1. Kauniilta näyttää! Minäkin olen innostunut koristelemaan kämppää hieman, nyt kun kerrankin olen joulun Pirkanmaalla, enkä mene vanhempien luo. :) Hyvää ja rauhallista joulua teille sinne pohjoiseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulun koristeleminen kotiin tuo kyllä ainakin mulle sitä joulutunnelmaa :) Vielä kun huomisesta aamuvuorosta selviän, niin sunnuntaina voisi leipoa ja tehdä porkkanalaatikkoa. Kyllä se joulu sieltä tulee! Ihanaa joulua teillekin <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.