SOCIAL MEDIA

Tyttövessa

Ainakin mieheni serkun 6-vuotiaan tytön mielestä. Olin itse töissä heidän vieraillessa meillä, joten tyttö ei osannut yhdistää, että talossa asuu myös nainen. Ihmetteli vain ääneen, miksi miehelläni on tyttöjen vessa. Mistäköhän lie saanut sellaisen ajatuksen?


 Reipasta viikon alkua kaikille!

2 kommenttia :

  1. Ihana! Mäkin haluaisin tuollaisen korutelineen, pitäisi keksiä vaan joku paikka sille... Ärsyttää, kun tässä kämpässä on niin vähän tilaa, mulla on hirveä asuntokuume päällä. Käytiin eilen katsomassa yhtä aivan ihanaa kämppää, olisin voinut muuttaa sinne heti. Harmi kun ei ole 189 000 euroa ylimäärästä. :D No, kai tässä malttaa odotella siihen asti, että valmistuu ja pääsee vakituisiin töihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi puu koruteline on Tampereelta, siitä Surprise Me kaupasta, joka on ihan mun lemppari <3 Joo, mäkin odottelen, että saisin paperit nyt äkkiä ulos ja työpaikan, niin saisi tätä remonttia eteenpäin. Nyt on vähän semmonen tilanne, että rahaa ei viitsi laittaa mihinkään ylimääräiseen, kun ei tiedä, onko vuoden vaihteen jälkeen töitä vai pääseekö työkkärin listoille.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.