SOCIAL MEDIA

Karvapallo 3 vuotta

Tänään on ollut aivan ihana päivä! Aamulla tein ja palautin viimeisen tehtävän sosionomi (AMK) tutkintooni, joten nyt vain odottelen viimeisiä opintopisteitä ja tutkintotodistusta.

Sitten vein synttärisankarin pitkälle metsälenkille, koiramme Vihtori täytti siis tänään 3 vuotta. Pakkanen paukkui -15 asteessa, mutta meidän menoa se ei haitannut. Ilma oli kaunis ja aurinkokin pilkahti aina välillä. Meillä päin ei ole tietoakaan Etelä-Suomen lumimyrskystä.


Päivänsankari oli hyvin tyytyväinen pitkään lenkkiin ja ressukalle tuli niin kuuma, että matkalla täytyi pitää juomatauko.


Lenkin aikana postipoika oli ilahduttanut minua suurella paketilla. Tiedän paketin sisällön ja minua niin kovasti houkuttaisi avata se. Mieheni käski minun kuitenkin odottaa jouluaattoon, sillä kyseessä on joululahja. Hmmm....


Lahjan antaja tosin sanoi, että voin avata paketin jo nyt. Tässäpä dilemma! Mieleeni palaa väkisin lapsuuden muistot ikuiselta tuntuvasta joulupäivällisestä, jonka jälkeen vasta sai käydä kuusen alla odottavien pakettien kimppuun. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana...

Nyt kääriydyn kuitenkin ihanan torkkupeittoni alle ja nautin valkohomejuustokekseistä ja punaviinistä. Huomenna alkaa hurja työputki, joten tänään täytyy ottaa rennosti ja kerätä voimia.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

P.s. Huomasin saaneeni pari uutta lukijaa, kiitos ihanat!

2 kommenttia :

  1. Onnea Vihtorille :) Meidän koira täytti 26 pv 7-vuotta. Ihan liian nopeaa mennyt aika, kun se on yhtäkkiä jo niin vanha, vastahan se oli pari vuotias nuorimies ;) Itse olen oppinut ihan vasta syömään valkohomejuustoa, hyvää on, ainakin jouluksi pitää ostaa jotain juustoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihtori kiittää onnitteluista! Mä haluan kanssa ehdottomasti juustoja ja keksejä jouluksi, ne vaan jotenkin kuuluu siihen tunnelmaan :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.