SOCIAL MEDIA

Tiimarin kynttilälyhdyt

Kävin tänään Tiimarissa joulukorttitarvikkeita ostamassa ja liityin samalla Mainio kanta-asiakkaaksi. Liittymisetuna sain -50% valitsemastani tuotteesta ja yllättäen valintani liittyi kynttilöihin. Monissa blogeissa olen törmännyt metallisiin kynttilälyhtyihin ja itsekin poimin kaksi sellaista matkaani, ison ja pienen.

Kotona huomasin lyhtyjen sisällä olevassa "käyttöohjeessa" lukevan VAIN ULKOKÄYTTÖÖN. Hmmm... Voikohan lyhdyissä polttaa kynttilöitä sisällä? En uskalla yksin kotona ollessani kokeilla, joten jääköön polttamiskokeilut toiseen iltaan. Laitoin lyhtyjen pohjalle merisuolaa koristeeksi (valkoisia koristekiviä halvempi, mutta yhtä toimiva vaihtoehto) ja tuikut näin aluksi.


Paikkansa lyhdyt löysivät leivinuunin päältä. Jos lyhtyjä ei kuitenkaan voi sisällä polttaa, siirtyvät ne kuistille. Tai ehkä ei sittenkään, ovat ne niin ihanan näköiset uunin päällä, että saavat jäädä sinne koristeeksi!Kynttiläinnostukseni kohteeksi joutui myös keittiön pöydällä oleva hurrikaani, jonka ympärille kietaisin mustasta silkkinauhasta rusetin. Ja heti näyttää erilaiselta!


Ihanaa keskiviikkoiltaa! Itse käperryn kuuman glögimukin kanssa sohvalle nauttimaan kynttilänvalosta <3

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.