SOCIAL MEDIA

Uudistuksia

Perjantaina tein kodin täydellisen suursiivouksen ja sain vihdoinkin purettua viimeiset sisällä olleet muuttolaatikot. Eihän muutosta olekaan aikaa kuin viisi kuukautta... Kyseiset laatikot ovat tosin olleet purkamatta siksi, että remontti on ollut kesken (ja on edelleen). Mitä järkeä purkaa laatikoita, kun tavarat pysyvät niissä suojassa remonttipölyltä?

Viime viikon tavoitteena oli saada mediahuone valmiiksi, mutta tapetointi ei mennyt aivan putkeen. Tämän viikon ohjelmaan kuuluu siis varmaankin tapetin poistoa, jonka jälkeen yritetään paremmalla onnella uudestaan. Jaankin samalla vihjeen niille, jotka tapetoivat mustalla tapetilla: maalatkaa seinä tapettivuotien reunakohdista mustalla maalilla, sillä valkoinen pohjamaali paistaa läpi jopa alle millin raosta vuotien välillä. Asia tosin saattaa olla kaikille muille remontoijille itsestään selvä, meillepä ei. Kantapään kautta tarvitsee kaikki näköjään oppia.


Tässä kuitenkin esimakua mediahuoneen tulevasta tyylistä. Mustavalkoharmaata ripauksella vanhan ajan Hollywood-tähtiä! Ja tapettiseinästä tulee upea, vaikka itse sanonkin.


Olohuone koki perjantain siivousvimmassa pientä muutosta. Askon Otto-jakkara siirtyi makuuhuoneeseen päiväpeitteen ja tyynyjen pinoamisalustaksi ja verhojen edessä olleet auringonkukat siirtyivät leivinuunin vierelle.


Paras uudistus koski halkojen säilytystä. Säästämme edelleenkin rahaa Fleimion ihanaan halkovaunuun, mutta sitä odotellessa, halot täytyi saada pois Ikean sinisestä kassista. Ratkaisu ongelmaan löytyi vanhasta pyykkikoristani.


Moderni ja kylmä metalli sopii mielestäni todella hyvin halkojen lämpöön ja elävyyteen. Kori sopii myös hyvin vuolukiviuunin elävään pintaan. Ei ehkä maailman tyylikkäin ratkaisu, mutta tuhat kertaa parempi kuin ruma sininen muovikassi. Ja kaiken lisäksi ilmainen.


Sain myös vihdoin haaveilemani lämpimän torkkupeiton. Askon Milton torkkupeite oli K-Plussa tarjouksessa ja pakkohan minun oli se kotiuttaa.


Peite on todella pehmeää polyesteriä ja näyttää sisäpuolelta pörröiseltä lampaalta. Ulkopuolelta peite kiiltää kauniisti ja myös suuresta koosta (130 x 170 cm) peite saa lisäpisteitä. Ehdottomasti tarjoushintansa arvoinen ostos! Askosta on muutenkin tullut yksi lempiliikkeistäni (lukeekohan joulupukki blogiani?) ja voisin kotiuttaa lähes jokaisen heidän tuotteensa.


Nyt lähden kävelylenkille nauttimaan vielä hetken aikaa näkyvästä päivänvalosta. Reipasta maanantaita!

4 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää tuo tapetti, ja torkkupeitto on varmasti ihanan lämmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tapetista tulevan upea toisella yrittämällä! Noh, hyvä asia itse remppaamisessa on se, että ei voi syyttää kuin itseään ja koko ajan oppii ja kehittyy... Ehkäpä viimeisestä remontoitavasta huoneesta tulee jo esittelykelpoinen :) Ja kyllä, torkkupeitto ON lämmin ja maailman pehmoisin <3 Ihanaa viikkoa sulle Hanna!

   Poista
 2. Teillä on kauniira pintoja ja ihania esineitä ja huonekaluja ! Kaunis koti siis ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Olohuone on kyllä muuttunut näistä kuvista jo useaan kertaan :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.