SOCIAL MEDIA

Joulukoristeita

Lähes viikon hiljaiselo on nyt päättynyt, sillä tämän syksyn suurin urakkani on saatu päätökseen. Opinnäytetyöni on valmis, palautettu arvioitavaksi ja esitetty sekä koululle että työelämätaholle! Mutta mitä nyt? Koko syksyn kestäneen kirjoittamisen, lukemisen ja inspiraation etsimisen jälkeen, olo on tyhjä. Voin vain odottaa lopullista arvosanaa ja tutkintotodistusta. Sitä yhtä paperia, jonka eteen on kolme ja puoli vuotta tehty töitä...

Onneksi olen täyttänyt päiviäni jouluhössötyksellä ja uusien joulukoristeiden (sekä joululahjojen) etsimisellä. Vietämme tosiaan ensimmäistä joulua omassa kodissa ja haluan joulumme olevan meidän näköinen, hopea-valkoinen ripauksella blingiä ja punaista. Yksinkertainen, eikä missään nimessä liian koristeltu. Onneksi tämä ajatus pysyi mielessäni kierrellessäni tavaratalojen ja liikkeiden jouluosastoja. Kaikki oli ihanaa ja kaikkea hypistelin, mutta kotiin ostin vain muutamia juttuja.

Tämän joulun ehdoton suosikkini on Stockmannin nettikaupasta tilaamani valkoinen led-valoköynnös. Köynnös on ihanan tuuhea ja valot saavat köynnöksen kimaltamaan kauniisti. Köynnös toimii myös käytännöllisesti paristoilla, joten se sopii täydellisesti joulukattaukseen ilman rumia ja aina tiellä olevia johtoja.


Kodin1:stä löysin ihanan latvatähden. Olin jo ostamassa aivan perinteistä, kunnes ystäväni huomasi tämän ihanuuden:


Tähti ei näin kuvattuna pääse oikeuksiinsa, sillä se on erittäin moniulotteinen. Ja huomattavasti kimaltavampi kuin aamuhämärässä otetut kuvat antavat ymmärtää. Kaiken lisäksi tähti on kotimaisen Weisten, joten uskon sen olevan laadultaankin hyvää.

Tiimarista ostin yksinkertaisia hopeisia joulupalloja, kiiltäviä, kimaltavia sekä mattapintaisia. Palloja ei ole montaa, mutta luulen, että kuusemme jääkin melko vähäkoristeiseksi. Hankimme joka tapauksessa aidon kuusen, joten miksi piilottaa aito luonnonkuusi valtavan koristemäärän alle. Vähemmän on enemmän, myös joulussa! Vielä kun löydän sopivaa hopeista kuusinauhaa, niin tämän vuoden joulukoristeet on kasassa.


En ole vielä laittanut joulukoristeita esille, joten kuvat ovat siksi tälläisiä laatikosta-pöydälle-ja-kuva -tyylisiä. Ainoa esillä oleva joulukoriste on Prismasta alehintaisena löytämäni hopeinen led-lehtiköynnös. Köynnös ei edes ole kovinkaan jouluinen ja sopii mielestäni hyvin vuoden pimeimpään aikaan. Saattaa tietenkin olla, että myös auringonkukat vähentävät sitä valojen joulufiilistä!


Ihanaa torstaita kaikille!

P.s. Tajusin vasta nyt, että kuvista saa suurempia valitsemalla kuvakoon... Onneksi en valmistu tietotekniikka-alalta!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.