SOCIAL MEDIA

Minikuusi

Eilisellä kauppareissulla iskin silmäni ihanaan pieneen tekopöytäkuuseen. Hipelöin kuusta aikani, mutta jätin sen kuitenkin hyllyyn. Selkäni käännettyäni, huomasin mieheni nostaneen kuusen ostoskärryyn. Ja miehetkö eivät muka osta kukkia!


Kuusi on ihanan tuuhea ja särmää se saa "ruukun" ympärille kiedotusta juuttikankaasta. Itse vielä tuunasin kuusta hieman kietomalla juuttikankaan ympärille valkoisen silkkinauhan. Kaapin kätköistä löysin metallisen pyöreän alustan (veikkaisin sen olevan lieden suoja), johon kaadoin lasikristalli koristekiveä ja asettelin muutaman joulupallon. Nyt on ensimmäinen joulukoriste esillä!

 

Loput joulukoristeet laitankin esille vasta itsenäisyyspäivän jälkeen. Sain lyhyen sijaisuuden ennen Etelä-Suomen reissuamme, joten lauantaista eteenpäin aikani menee pääasiassa töissä. 46,36 työtuntia viiteen päivään....

Mielessäni käväisi muuten ajatus, että pitäisikö metallinen alusta spraymaalata hopeiseksi? Nyt se näyttää kovin likaiselta uusien pallojen rinnalla. Mitä mieltä te olette?


Nyt tämä emäntä lähtee istumaan viimeiselle oppitunnille ja suorittamaan viimeisen tentin tähän tutkintoon! Ulkona näyttää olevan sen verran pakkasta, että tunnin kävelymatka herättää varmasti.

Reipasta torstaita kaikille!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.