SOCIAL MEDIA

Kuopion löytöjä

Lauantaina pääsin hyvässä seurassa koko päivän shoppailureissulle Kuopion Ikeaan sekä sen yhteydessä olevaan, marraskuun alussa avattuun Matkus Shopping Centeriin. Ikeasta odotin ennen kaikkea jo syyskuun lopulla hehkuttamaani Songe peiliä. Edellisellä Ikean reissullani peilit olivat loppuneet, joten nyt pelasin varman päälle ja tiedustelin etukäteen peilien saatavuutta. Voi sitä riemun määrää noutovarastossa! Peili pääsi heti samana iltana eteisen seinälle.


On se vaan niin kaunis!


Vielä kun saisi ovilistat paikoilleen ja peilin alle kaipaamani pöydän kynttilälyhtyineen, niin eteinen olisi täydellinen! Harmi kun peilin oikeassa yläreunassa olevaa ovikelloa ei voi siirtää minnekään piiloon... Ei oikein miellytä silmää tuo valkoinen möhkäle!

Ikeasta löysin myös tekoliljoja, mikä oli päivän toinen riemun aiheeni! Valkoiset liljat ovat auringonkukkien ohella lempikukkiani, mutta näin allergikkona, en ole niitä voinut montaa kertaa ostaa. Viimeksi ostaessani nenä vuoti jatkuvasti, joten jouduin viikon kituuttamisen jälkeen heittämään liljat roskiin. Nyt minulla on kolme upeaa liljaa, jotka eivät aiheuta oireita!


Vaikka liljat näyttävät selvästi tekokukilta, ovat ne silti hintansa arvoisia, 3,99e/kpl. Ja minulle ainoa varteenotettava vaihtoehto, jos liljoja kotiini haluan. Kukat pääsivätkin koristamaan olohuoneen hyllyä La Maison-tarjottimen viereen.


Matkuksen H&M:stä löytyy netissä kuolaamani Home-osasto, jonka hopeisia paljettityynynpäällisiä on monessa blogissa kehuttu. Olihan minunkin pakko käydä kaksi kappaletta niitä ostamassa ja ovat ne kyllä maineensa veroisia upean kimalluksen ansiosta.


Tällä hetkellä tyynyt kimaltelevat makuuhuoneessa sängyn päällä, mutta saa nähdä, minne ne päätyvät remontin edetessä. Taitavat mennä hukkaan vielä makeoveria odottavassa makuuhuoneessa...


Mukavaa viikon alkua!

6 kommenttia :

 1. Peili ja liljat ovat hurmaavia :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos, kiva kuulla! Oon kyllä ihan myyty niihin molempiin <3 Eikä kumpikaan pääse edes kuvissa oikeuksiinsa, kun tuo kamera ei ole paras mahdollinen yksilö... :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sen ovikellon saa piiloon! :) ole luova, samaan tyyliin kuin sen kynttelikön kanssa. ;) Tee vaikka valkoisista tekoliljoista joku kiva kranssityylinen juttu tms. vain taivas on rajana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas muuten hyvä idea! Saa tosin nähdä tuleeko askarreltua... Olen jo osittain unohtanut koko ovikellon :) Kiitos ajatuksesta, jätetään se hautumaan!

   Poista
 4. Täälläkin näyttää oikein kauniilta. Huomasin heti paljon samanlaisia asioita mistä itsekin pidän. Täytyy lueskella alusta asti blogiasi.. Sait minusta heti lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tässä uuden talon remontoimisessa on hieman haasteena meikäläisen opiskelijabudjetti... Joka onneksi muuttuu pian. Kovasti odottelen, että pääsisin vuoden alusta kokopäivätöihin, niin ehkä tämä remontti ja sisustaminen edistyisivät paremmin eikä tarvitsisi koko ajan vain haaveilla asioista :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.