SOCIAL MEDIA

Chilewichin Dahliat

Joulu alkaa meillä olla ohitse ja katse suunnataan uuden vuoden juhliin. Kuusi heivattiin tänään ulos ja joulukoristeet vietiin varastoon ensi vuotta odottamaan, ehtiväthän ne viikon olla esillä. Ainoastaan koristevalot sekä minikuusi saivat vielä jäädä.

Minäkin olin ilmeisen kiltti ollut, sillä pukki muisti minua ihanilla lahjoilla, mm. vaaleanpunaisilla Reinoilla, Iittalan isolla omenanvihreällä Kivi-kynttiläyhdyllä sekä lahjakortilla yhteen lempiliikkeistäni. Kivi-kynttilälyhty pääsi tänään esille ja huomenna menemme miehen kanssa katselemaan, mitä kivaa lahjakortilla saisi kotiin.



Yksi lahja oli tänä vuonna kuitenkin ylitse muiden, Chilewichin Dahlia tabletit. Löysin Chilewichin ihanan Oma Koti Valkoinen -blogin kautta ja nämä Dahliat olivat kyllä rakkautta ensi silmäyksellä. Kyseisiä tabletteja on saanut Stockmannilta, mutta siellä värivaihtoehtoina on ollut ainoastaan kulta ja musta. Nehän eivät minulle tietenkään käyneet, vaan halusin hopeiset. Chilewich ei kuitenkaan toimita tilauksia Yhdysvaltojen/Kanadan ulkopuolelle, joten minun täytyi kääntyä Yhdysvalloissa asuvan isosiskoni puoleen. Ja sisko rakas avusti joulupukkia lähettämällä minulle kuusi hopeista Dahliaa.


Tabletit ovat muovipunosta, joten ne ovat upean ulkonäön lisäksi myös käytännöllisiä. Ja nyt minulla on kuusi ikiomaa kaunotarta!



Kiitos rakkaalle siskolle vielä kerran <3

Mukavaa loppu viikkoa!

6 kommenttia :

  1. Nuo on niin ihanat! <3 <3 <3 Kauniit ja näyttävät mutta silti sopivan simppelit antamaan huomion tarvittaessa kattaukselle. <3 <3 <3
    R-A-K-A-S-T-A-N! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, olen itsekin aivan myyty! Voisin vain istua ruokapöydän ääressä ja katsella noita ihania tabletteja <3 Ihanaa viikonloppua sinulle Miia <3

      Poista
  2. Mielettömän kauniit Dahlia, harmi kun niitä ei saa täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan nuo aivan ihanat! Toivottavasti saisimme Suomeen enemmän Chilewichin tuotteita, niille olisi varmasti kysyntää :) Kiva kun jätit kommenttia!

      Poista
  3. Aivan ihanat tabletit! <3 Voi miksi niitä ei saa Suomesta tai tilattu tänne.=/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Chilewichin koko valikoima on aivan ihana :) Mutta Suomihan tunnetusti tulee kaikessa aina jälkijunassa, joten eiköhän näitäkin tulevaisuudessa saada Suomeen, toivottavasti :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.