SOCIAL MEDIA

Tuunausta

Heti alkuun täytyy tehdä selväksi, että minä en kuulu siihen ihmisryhmään, joka taikoo kaikesta käsiinsä saavasta vanhasta jotakin uutta ja mielestään hienoa. Vessapaperirullan hylsy pystyyn nostettuna ei ole kynäteline ja se ei missään nimessä ole kaunis sisustuselementti. Ei, vaikka siihen kuinka liimaisi tarroja tai piirtäisi kukkia.

Nyt kuitenkin itse asiaan. Lapsuudenkodista saamani valkoinen pieni kirjahylly on vuosien aikana kerännyt elämän jälkiä pintaansa ja mielestäni se kaipasi hieman uutta ilmettä. Uudessa talossa hylly löysi paikkansa remontoitavasta vierashuoneesta ja nyt olikin oikea aika piristää sitä. Päällystin hyllyn ylimmän tason vintage henkisillä kuvilla ja tämä pieni muutos sai hyllyn näyttämään heti erilaiselta.

Tältä hylly siis näytti aiemmin...


...ja tältä se näyttää nyt.


Kunhan vierashuoneen remontti valmistuu, näette hyllyn osana kokonaisuutta!

Toinen projektini oli vanhan hillopurkin muuttaminen innostavampaan käyttöön. Kaipuuni hiekkarannoille sai minut muuttamaan sen matkakassaksi. 5 ja 10 senttisiä kerätessä kuluu tosin yksi jos toinenkin viikko, ennen palmujen alla makaamista. Kerääminen on kuitenkin hauskaa, kun kolikkopurkki on tämän näköinen:


Ja jotta tavoite ei unohdu, leikkasin lehdistä purkin kylkeen sanan LOMALLE!

Reipasta tiistaita kaikille! Itselläni on ohjelmassa ainakin kunnon hikijumppa!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.