SOCIAL MEDIA

Ostoslistalla (olleet)

Mies lähti koiran kanssa hirvimetsälle, joten mikä olisikaan parempi tapa viettää perjantai-iltaa kuin sisustushankintojen suunnittelu.

Eteisemme kaipaa kipeästi peiliä, sillä ravaamiseni makuuhuoneeseen peilin luo venyttää sekä aikatauluja että hermoja. Olenkin ajatellut eteiseen Ikean Songe peiliä. Se on ulkonäöltään yksinkertainen, mutta silti siinä on "sitä jotakin".

Kuva: ikea.fi

Ostoslistalla on myös uusi mikro: UPOn M 22 DL ja värinä tietenkin lime. Kyseinen mikro on itseasiassa tilattukin jo ja tarkoitus on hakea se kotiin ensi viikolla. Saatte varmasti nähdä siitä myöhemmin kuvia!

Kuva: vertaa.fi


Näin ystäväni luona kaksi upeaa pöytälamppua, jotka toimivat kosketuksella. Valon voimakkuutta siis säädetään koskettamalla lampun jalkaa ja valittavissa on kolme valovoimakkuutta. Rakastuin kyseisiin Lalumie Hondo lamppuihin välittömästi ja pakkohan minunkin oli sellaiset saada.

Tällä hetkellä lamput majailevat makuuhuoneemme lattialla ja odottavat yöpöytiä alleen. Siinä tosin saattaa muutama kuukausi vierähtää, makuuhuone kun on viimeinen remonttikohteemme.Ja tältä lamppu näyttää päällä:


Nyt aion sytyttää paljon kynttilöitä ja kääriytyä sohvalle viltin alle. Nauttikaahan tekin syysillasta ja viettäkää ihana perjantai!

2 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.