SOCIAL MEDIA

Keittiö on kodin sydän

Meidän perheessä ei tosin siksi, että erityisemmin viihtyisin patoja hämmentämässä, vaan siksi, että keittiön remontti alkaa olla hienosäätöä vaille valmis. Muutimme uuteen kotiin heinäkuun alussa ja remonttiprojekti etenee hitaasti, mutta varmasti. Uusi lattia valmistui ensimmäisenä ja nyt keittiökin alkaa olla kuvattavassa kunnossa.


Pahoittelen kuvan hämäryyttä, kamerani ei ole huippuyksilö. Erityisen ylpeä olen itseompelemistani kappaverhoista, joille hintaa tuli itse tehden ainoastaan 16 euroa. Melko hyvä suoritus ihmiseltä, joka peruskoulussa valitsi puukäsityöt tekstiilitöiden sijaan.

Ihana yksityiskohta keittiössämme on Walldecorilta tilaamani Cafe Latte tarra, jonka mieheni urhoollisesti ähersi seinään: ei ollut tuo kiemurainen, mutta ah niin kaunis, fontti helpoimmasta päästä painella kiinni.Tässä toinen esimerkki Tokmanni Oy:n myymälöissä tekemistäni sisustuslöydöistä. Tämä suloinen ikikalenteri on ostettu Vapaa Valinnasta ja se löysi oman paikkansa keittiön seinältä, vastapainona Cafe Latte tarralle ja seinäkellolle.


Lopuksi vielä lähikuva uudesta laminaattilattiasta. Harmaa mäntylankku on ostettu Kodin Terrasta ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Mielestäni lattia tuo moderniin sisustukseen lämpöä ja elävä pinta on kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös sopivan kitkainen, sillä monet laminaatit ovat liian liukkaita.Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia :

 1. Vautsi miten ihana keittiö. Ihailin heti noita verhoja, tosi kivat! Jään ehdottomasti lukijaksi ja odottelen innolla seuraavia postauksia :) Tykkäsin myös tosta matosta, kiva piristys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Nyt vasta tajusin, että tänne on kommentoitu. On vähän tää bloggerin käyttö vielä hakusessa :) Ja kiitos kovasti, itse myös tykkään. Miehelle piti tosin vähän myydä tuota pinkkiä mattoa, ei heti lämmennyt.

   Poista
 2. Ihana tuo kalenteri! Vapaa Valinta, Tokmanni ja Löytötavaratalo on kaikki yllättävän hyviä shoppailupaikkoja, jos etsii pientä kivaa sisustuskamaa. :)Tykkään myös tuosta laminaatista, meillä on aika samanlainen kotona...Itse asiassa kaikissa muissa huoneissa PAITSI keittiössä, jota ei ole siis vieläkään remontoitu, huoh! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jälkijunassa huomasin tän sunkin kommentin :) Marketeista ja tommosista halpaketjuista löytyy kaikkea ihanaa ja yllättävää ja vieläpä yleensä sopivaan hintaan. Ja parhaita on yleensä semmoset löydöt, joita tekee ihan sattumalta! Hajotat jotain oleellista sieltä keittiöstä, niin eiköhän se remontti pääse sielläkin alkuun :)

   Poista
 3. Ihana tuo lattiaaaa :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään kovasti! Rakastuin siihen heti ensisilmäyksellä kaupassa ja meidän onneksi se ei ollut kovinkaan kallis, joten pakkohan se oli ostaa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.