SOCIAL MEDIA

Tästä se sitten alkaa

Olen pitkään pyöritellyt päässäni ajatusta blogista ja nyt minulla on vihdoin hyvä syy kirjoittaa: 101 neliötä sisustettavaa eli maailman paras paikka - oma koti!

Olen 23-vuotias opintojeni loppusuoralla oleva sisustushullu, jonka perheeseen kuuluu mies ja iso koira. Onneksi koira on mallia ulkoasukki, sillä 33 kiloa uteliasta, mutta ei niinkään hienovaraista massaa, ei sovi saman katon alle kynttilähullun sisustajan kanssa. Kynttilöitä ei voi koskaan olla liikaa, vaikka mieheni näin yritti minulle väittääkin! Muutoin sisustusperiaatteeni on "less is more". Pidän avarasta tilasta enkä hamstraa tavaraa nurkkiin. Joidenkin makuun sisustustyylini on jopa liian pelkistetty. Jokaisella tavaralla on oma paikkansa ja jos jokin tavara ei löydä enää omaa paikkaansa kodista, se kierrätetään eteenpäin.

Pyrin sisustuksessa yhdistämään laadukkaita designtuotteita halvempaan tusinatavaraan. Designtuotteet ovat tällä hetkellä vähemmistönä, opintotuki yhdistettynä asuntolainaan kun rajoittaa niiden hankkimista. Suunnitelmia kuitenkin on monia, mikä antaa lisämotivaatiota opinnäytetyön kirjoittamiseen. Tutkintotodistus = palkkatyö = sisustushaaveet todeksi!


Ulko-oven vieressä roikkuva kyltti oli hauska löytö Maxi Kodintukusta, jota en aikaisemmin edes harkinnut sisustusostoksille lähtiessäni. Sieltä voi kuitenkin tehdä halpoja löytöjä, erityisesti piensisustamisen saralla. Kyltti sopii mielestäni täydellisesti kalastusta harrastavan mieheni ja minun kotiin ja toivottaa vieraat tervetulleeksi maailman parhaaseen paikkaan!

Nyt nukkumaan ja näkemään unia uusista sisustusideoista!

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.