SOCIAL MEDIA

Haavelistalla osa 2

Koska tänään aloittamani sisustusprojekti ei ole vielä valmis, postaan toisen osan loputtomasta haavelistastani.

Leivinuunimme vaatii halkoja ja halot vaativat säilytyspaikan. Näimme Fleimion halkovaunun sattumalta erään sisustusliikkeen ikkunassa ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Hinnan nähtyämme, rakkauteen tuli hieman ryppyjä, mutta päätimme silti, että kyseinen vaunu komeilee jonakin päivänä leivinuunimme vieressä. Tällä hetkellä halkomme ovat pakotettuja majailemaan Ikean sinisessä kassissa ja voin vakuuttaa, että se ei ole mikään sisustuselementti...

Kuva: asko.fi

Keittiön kiiltävän ja modernin ruokapöydän ylle sopisi täydellisesti Secto Desingin valkoinen Octo 4240-valaisin. Se on upea yhdistelmä perinteistä koivua ja modernia muotoilua. Ja onhan se kaunis kuin mikä!

Kuva: finnishdesignshop.fi

Listan viimeiseksi oli laitettava haave, jonka hankkimiseen meillä lähitulevaisuudessa on edes jonkinlainen oikea mahdollisuus. Luhta Homen harmaa köysirahi on mielestäni niin kutsuvan näköinen, että sen saadessani, istun vain ja ainoastaan siinä.

Kuva: luhta.fi

P.s. Huomasin tämän postauksen jokaisen haaveen olevan kotimaista designia. Hyvä Suomi!

Nyt rojahdan sohvalle ja keskityn uuteen lempparisarjaani, Vain elämää. Kotimainen musiikki, perjantai-ilta ja kynttilänvalo <3

Nauttikaa tekin perjantai-illastanne!

1 kommentti :

  1. Toi puukärri vaikuttaa tosi kätsyltä! :) Lamppu on munkin mieleen ja tee-se-itse ihmisenä oon taas tyrkyttämäs näit juttuja, tollasen rahin voi tehdä itse! Se on ihana! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.