SOCIAL MEDIA

DIY liitutaulu

Eilen sain vihdoinkin valmiiksi perjantaina aloittamani sisustusprojektin. Koska edelliset asukkaat olivat vetäneet olohuoneen tapetin myös eteisen kaapin päätyyn (miksi, sitä ei kukaan tiedä), olin pohtinut kuumeisesti, mitä päädylle tehdään. Itse kun en halua sen naamioituvan olohuoneen tehosteseinään. Sitten se inspiraatio iski: teen kaapin päädystä liitutaulun!

Liitutaulumaali löytyi äitini kätköistä, joten ainoa kustannus projektilleni oli liitutaulun reunalistat. Ja tältä se nyt sitten näyttää:


Ja tottakai liitutaulu oli heti otettava hyötykäyttöön:Olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen! Liitutaululle kirjoittamista täytyy tosin vielä harjoitella, sillä taito on päässyt peruskouluajoista ruostumaan.

Mukavaa tiistaita kaikille!

2 kommenttia :

  1. Aivan mahtava idea! Mäkin haluun. :) Toisaalta voin kyllä kuvitella, että meikäläinen ei saisi aikaan kovin kauniita tekstejä, sen verran karmeita harakanvarpaita taisi syntyä silloin kouluaikoinakin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä kanssa :) Se oli hieno hetki, kun se ajatus iski! Ja ei oo tosiaan vaikea tehdä, kun minäkin onnistuin :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.