SOCIAL MEDIA

Olohuonetta

Eilen lupasin kuvia olohuoneesta ja nyt niitä vihdoinkin tulee. Olohuoneen remontti on ikkuna- ja ovilistoja sekä jalkalistaa vaille valmis. Ne laitetaan paikalleen, kun jaksetaan (ja ehditään). Tänään tosin siirryimme jo uuteen huoneeseen seiniä levyttämään, joten listojen paikoilleen laittaminen saattaa venähtää pitkälle. Minua kun houkuttaa jostakin syystä enemmän tapettien ja maalien valitseminen kuin listojen kiinni naputtelu.

Tältä olohuone näyttää eteisestä katsottuna. Katossa roikkuu ihka ensimmäinen design-valaisimme, Koziolin Josephine. Valaisimen alle olemme etsineet arkkupöytää, mutta toistaiseksi emme ole vielä löytäneet sopivaa. Vieraita täytyykin aina varoittaa valaisimen mataluudesta, sillä nyt se alle helposti kävelee ja lyö päänsä. Siis pitkät ihmiset, en minä.Kamerani valotti kuvat niin, että seinät näyttävät valkoisilta ja katto harmaalta, vaikka todellisuudessa värit ovat toisin päin. Tv-tasolle on tulossa television seuraksi stereot ja vahvistin siirtyy tulevaan mediahuoneeseemme videotykin kaveriksi. Isompi televisio näyttäisi toki paremmalta, mutta päädyimme mieluummin panostamaan videotykkiin. Kyllä tuosta vanhasta aamu-tv:n ja uutiset näkee.

Uuteen taloon muuttaessamme, minulla oli jo suunnitelma olohuoneen seinäkellosta.


Itse kello on Karlssonin Little Big Time mini ja se on ostettu yhdestä suosikkikaupastani, Surprise Me:stä Puiset numerot ostin Kodin Terrasta. Olen miettinyt kuumeisesti, pitäisikö minun ostaa myös numerot 12 ja 6, mutta mieheni mielestä kello on nykyisellään hauska. Mitä mieltä te olette?

Lopuksi vielä parempi kuva olohuoneen ihanasta Goya tehostetapetista, joka on myöskin ostettu Kodin Terrasta. Ystäviltämme tupaantuliaislahjaksi saatu viherkasvi sopii todella hyvin tapetin tyyliin ja se löysikin heti oman paikkansa tehosteseinän edestä. Niin ja sohvat ovat todellisuudessa taaemman sohvan väriset, etummainen on salaman valottama.


Nyt minun on aika kömpiä peiton alle! Kauniita unia kaikille!

4 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää! Ja kyllä videotykki on oikea valinta, mulle tulee siitä vieläkin sellanen hieno "leffateatteri kotona" fiilis. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mekin ajateltiin, että mieluummin kunnon elokuvahuone kuin iso taulutelkkari olohuoneessa :)

   Poista
 2. Ihanaa kun tulit jättämään kommenttia!!! <3 Jään ehdottomasti seuraamaan blogiasi! :)

  Mukavaa iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Miia <3 Toivottavasti saat edes jotakin tästä minun blogista, vaikka tämä vaatimatonta onkin sinun blogiisi verrattuna :) Alunperin aloitinkin tämän siksi, että Etelä-Suomeen jääneet ystäväni pystyisivät seuraamaan uutta elämääni asuntovelallisena (mutta myös sisustettavan tilan omistajana) :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.