SOCIAL MEDIA

Haavelistalla

Koska viikkoon en ole ehtinyt sisustaa enkä remontoida kotona, minulla on ollut aikaa haaveilla ihanista (ja kalliista) designtuotteista.

Makuuhuoneeseen haluaisin yöpöydiksi Kartellin Jolly-pöydät, en vain osaa päättää kirkkaan ja matta valkoisen välillä. Pöydillä on tosin hintaa 112 euroa kappaleelta, joten eiköhän minulla ole aikaa pohtia värivalintaa rahaa säästettäessä.

Tässä kirkas Jolly:

Kuva: sisustusidea.fi

Ja tältä näyttää Jolly matta valkoisena:Olen myös pitkään haaveillut sängynpäädystä ja löytäessäni tämän unelman Pispan Puulta, olin rakastunut.

Kuva: pispanpuu.fi

Sängynpääty on osuvasti nimeltään Dream, eihän tuollaisessa sängyssä voi nähdä kuin hyviä unia. Valitettavasti parisänkyyn tarvittavan koon hinta on meidän budjettimme ulottumattomissa, joten mieheni urheana tee-se-itse-miehenä lupasi tehdä vastaavanlaisen. Odotan innolla!

Eero Aarnion Pallotuoli on mielestäni suomalaisen designin parhaimmistoa, etenkin mustavalkoisena. Tuoli ei mahtuisi mitenkään nykyiseen taloomme, mutta ehkä jonakin päivänä...

Kuva: designeeroaarnio.com

Sisälläni asuva lapsi haluaisi myös Eero Aarnion mustan Puppyn. Jospa joulupukki kuulisi toiveeni...

Kuva: designeeroaarnio.com

Nyt on aika painua peiton alle! Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia :

 1. Jollystä tulee mieleen Lack-apupöytä, tai Ikean eräs toinen pöytä, en muista nimeä. Upea tuo sängynpääty! Ja köyhän vinkkinä: Puppyn voi tehdä itse - kanaverkkoa, kipsiä (ja sisälle valosarja niin saa lampun :P ). Ihana kyllä tämä blogisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän tuo Jolly muistuttaa Lackia, erityisesti toi matta valkoinen. Tykkään itse kovasti tosta kirkkaasta ja se sen juju on just se, että se on muovinen pöytä, ei semmoinen puukuitu niin kuin Ikean pöydät. Ja hauska idea toi kanaverkko ja kipsi Puppy! Siinäkin tosin kiehtoo se, että se aito ja alkuperäinen on muovista :)

   Poista
  2. Tokihan :) Jos varaa on ja halua, niin laatuun ja materiaalimieltymyksiin kannattaa satsata :) Kukin tyylillään :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.