SOCIAL MEDIA

Syksyinen kattaus

Joskus on mukavaa panostaa tavallista enemmän kattaukseen, ihan vaikka pienilläkin jutuilla.


Kauniisti taitellut servetit, kynttilänvalo ja ruskan värjäämät lehdet tuovat arkiseenkin ateriaan syksyistä fiilistä. Helppoa, halpaa ja nopeaa.Mukavaa alkavaa viikkoa! Huomenna onkin jo lokakuun viimeinen päivä ja kohta saa aloittaa jouluhömpötyksen!

P.S. Mitäs tuumaat aiempaa isommista pystykuvista? Jostakin syystä en ollut tajunnut niitä säätää tekstipalstan levyiseksi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

10 kommenttia :

 1. Mä harrastan kattauksia, niillä saa tavis arkiruoankin tuntumaan juhlalta! Luonnosta saa juurikin hyvää matskua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että ruokakin maistuu paremmalle kauniisti katetussa pöydässä :) Ja luonnon antimet on ihan parhaita, näyttäviä ja ilmaisia!

   Poista
 2. Kaunis kattaus! Välillä on mukava panostaa enemmän kattaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitettavan harvoin tulee itsellä katettua pöytä, yleensä ainoastaan vieraita varten. Täytyisikin ottaa tavaksi, että viikonloppuisin kattaa pöydän nätisti :)

   Poista
 3. Mä niin haluisin tehdä enemmän kattauksia, mutta aika ei vaan riitä!! Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Tuohon kattaukseen meni ehkä viisi minuuttia ja se sisälsi myös sen, että hain etupihalta noita lehtiä :D Mutta ei sitä itselläkään tule kovin usein pöytää katettua nätisti...

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Pihalta löytyy kyllä mukavasti kattaustarpeita, etenkin näin syksyisin :)

   Poista
 5. Maailaman laiskin kattaja ilmoittautuu. Siitäkin huolimatta että olen ensimmäiseltä ammatiltani tarjoilija ja servettejä on tullut väkerreltyä jos vaikka minkä näköistä.
  Minäkin isonsin kuvan kokoa jokin aika sitten, itse tykkään enempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sä oot taitellut servettejä ja kattanut pöytiä vähän liikaa :D Itsekin olen nyt tykästynyt noihin isompiin pystykuviin, jotenkin paremman näköisiä itse kuvatkin :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.