SOCIAL MEDIA

Kun mies sisustaa...

Eli  mitä V on touhunnut oltuani kuukauden pois kotoa.

Onhan meillä toki ollut puhetta siitä, että olohuoneeseen täytyisi rakentaa isompi halkojen säilytysteline, mutta ihan tätä en ollut ajatellut.


No, eihän tuossa mitään, nuo sentään kuluvat käytön myötä. Sydäri meinasikin tulla nähtyäni vierashuoneeseen ilmestyneen kammotuksen.


Kyllä, V on ostanut järkyttävän värisen Chippendale -lipaston perhonsidontapöydäksi. Oikeasti, mä en ehkä kestä. Eihän tuo käy MITENKÄÄN tänne.


Kivasti oli kuitenkin asetellut nätteihin riveihin perhokalastuslehdet. Nehän tekee tuosta rumiluksesta täysin huomaamattoman....


Kirjoittelinkin alkuvuodesta siitä, kuinka ärsyttävää on, että V:llä on aina oma (eriävä) mielipiteensä kodin sisustusasioihin. Tähän vedoten kysynkin: miksei minua informoitu tästä perhonsidontapöydän sisälle saantitarpeesta? Ihan hyvin ne perhot on autotallissa valmistunut tähänkin asti. En kyllä toiste ole kuukautta pois kotoa.

Onko teillä mies tehnyt vastaavanlaisia sisustushankintoja? Ja vielä tärkeämpänä kysymyksenä, miten ihmeessä saan tuon ruskean pulleron sopimaan tänne?

22 kommenttia :

 1. Heh heh heh...ei oikein muuta irtoa nyt :D Kissa on poissa, hiiret hyppii tottakai pöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikko meinasikin eka olla "Kun kissa on poissa..." :D Mä en osaa edes nauraa tälle asialle, on vielä liian tuore ja kivulias... ;)

   Poista
 2. Aivan huippua 😂 Toki ymmärrän, jos sinua ei kauheasti nauratakaan. Enpä taida uskaltaa minäkään olla pitkää aikaa pois kotoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei pysty nauramaan, järkytyksen puolella täällä edelleen ollaan... Oon oikeasti ihan sanaton tästä tilanteesta, mutta ei kait se auta kun tottua tuohon. Olen vaan kovasti yrittänyt päästä eroon kaikesta tummasta puusta, niin tämä oli melkoinen takapakki sen suhteen :D

   Poista
 3. Heh, heh :) Melkoinen Chippendale pöytä! Onneksi en itse joudu olemaan niin pitkiä aikoja pois kotoa. Osaan kuvitella, että tänne kulkeutuisi kaikenlaista kellarista... Mitäs jos tuosta perhonsidontapöydstä salaa irrottelisi kaikki irtoavat krumeluurit ja maalais pirteän väriseksi? Onnea vaan tuunaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä melkoinen! Minullakin oli poikkeustilanne, etten kuukauteen päässyt käymään kotona ja heti kostautui :D Toi lipastohan on alunperin ollut valkoinen ja joku on halunnut sen maalata tuollaiseksi ihastuttavan laikukkaaksi ruskeaksi (?!) Melkoinen lakkapinta tuossa rikottavana ja hiottavana, jos meinaa maalata... Jos se olisi valkoinen, niin mulla ei olisi läheskään näin suurta ongelmaa asian suhteen, mutta ei. Ruskeaa sen olla pitää. Tosin sehän on taas muodissa... :D

   Poista
 4. Sori nyt Jossu, mutta mun mielestä toi on jotenkin suorastaan hellyttävää :). Aattele, että toinen on sentään tuonut sisälle lipaston, eikä mitään öljyistä sorvia tai jotain. Tosta pitäis mun mielestä ennemminkin palkita :). Joskaan en nyt kyllä ihan äkkiä haluaisi, että mun mies innostuisi sisustamaan. Kääk :D. Siitä ei ihan oikeasti seuraisi mitään hyvää. Ei edes lipastoa...

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nää tässä tilanteessa vielä sitä hellyyttävää puolta... Mieluummin kai sen sorvin olisin ottanut, siitä nyt kaikki tajuaa, ettei kuulu sisustukseen :D Joten odotapa vaan, kun teillä alkaa isäntä sisustaa, tiedätpähän sitten mun fiilikseni :)

   Poista
 5. Hah, ei sais nauraa, mutta onhan tuo aika kiva kun mies sisustaa <3 tulehan joku ilta purkamaan tuota ahdistusta meille kuuman kupposen äärelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosi kiva :D Teillä oli ollut miehellä vähän mukavampaa sisustamista sen String hyllyn kanssa!

   Poista
 6. Minusta lipasto on hieno ja miten kauniisti noi lehdetkin on aseteltu valaisimen viereen :) Minulta peukku miehen sisustusinspiraatiolle! Ajattele jos sisälle ois tuotu esim. moottoripyörä (kerran nähnyt sellaisen yhden kaverin kämpässä!)Apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon lehtien asetteluun oli selvästi panostettu :) Sisustusinspiraatiosta tottakai plussaa, olisin vain toivonut pientä neuvottelua tästä perhonsidontapöydästä, minäkin kun olen aina kysynyt V:n mielipidettä huonekaluhankintoihin. Kai noita olisi vähän vähemmän rumiakin saatavilla...

   Poista
 7. Ai kamala :D siis sille että mies on touhunnut nuin paljon omiaan.bongasin sinut Facebookin blogi ryhmästä ja en voi kyllä valitettavasti antaa apua tai vinkkejä kun meillä onneksi mies antaa mulle vapaat kädet sisustuksen suhteen, mutta postauksesi oli hauska :) voi niitä miehiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kamala on hyvin sanottu :D Meillä on V:llä vähän turhankin paljon mielipiteitä sisustuksen suhteen... Olisi aika erinäköistä, jos minulla olisi täysin vapaat kädet :)

   Poista
 8. Ahhahaa ihan mahtavaa :D Meillä ei onneksi vielä tollasia ole tapahtunut tässä uudessa asunnossa, odotan sitä hetkeä kun jotain ei-miellyttävää päätyy asuntoon :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei pysty asialle nauramaan :D Ja toivottavasti muidenkin miehet intoutuu sisustamaan, niin ymmärrätte tunteen :)

   Poista
 9. Jospa maalaisitte sen pöydän. Minusta se on ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä seuraavan väännön aihe :) Itseäni ei kyllä yhtään huvittaisi tuota paksua lakkakerrosta alkaa hioa, tämä kun ei varsinaisesti kuulu niihin mukaviin tuunauksiin... Miksi oi miksi joku on halunnut tuosta ruskean?! Vanhalla valkoisella pinnalla asia olisi jo sulateltu alkujärkytyksen jälkeen :)

   Poista
 10. Huhheijaa... taitaisin kuolla, jos tuollainen ilmestyisi meille! :D Mutta hei, olen hionut vastaavanlaisella pinnalla olleen liinavaatekaapin, maalannut kuultovalkoiseksi ja vaihtanut vetimet mustaksi - ei ollut kovin paha homma! Tuostakin ugly ducklingista voi vielä kuoriutua joutsen...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Meinasin minäkin kuolla, ehkä melkein jopa toivoin sitä :D Ei vaan yhtään huvittaisi alkaa tuon kanssa reuhaamaan, se sun liinavaatekaappi kun oli ihan omasta tahdosta lähtenyt projekti. Mutta kai se on V:lle ehdotettava lipaston pientä (tai vähän isompaakin) faceliftiä :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.