SOCIAL MEDIA

Meille ei koskaan tule vihreää

Ja siinä se nyt kuitenkin on, vihreä samettityyny harmaan kaverinsa kanssa.Vähäsen minua harmittaa, että vihreän tyynyn sävy on tuommoinen smaragdinvihreä eikä niinkään viherkasvin vihreä. Tosin sametin eläväinen pinta saa sen näyttämään eri valoissa täysin erilaiselta.Mitäs sanot samettityynykokeilustani? Hitti vai huti?

P.S. Indiedays ja Blogirinki Media ovat yhdistyneet ja muutoksen myötä on avattu kolme uutta pääsivustoa, Foodlover.fi, Indiedays.com sekä Lifie.fi. Maailman Paras Paikka löytyykin jatkossa osana Lifie.fi -sivustoa.

16 kommenttia :

 1. Tosi hyvännäköinen! Ja vihreä on upea sisustusväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Vihreä näyttää kyllä hurmanneen allekirjoittaneen :)

   Poista
 2. En halua olla ilonpilaaja, mutta tyynyn kangas on ihan samanlainen kuin meikäläisen samettipökät 70-luvulla, joten meille ei ehkä vastaavia tyynyjä tällä vuosituhannella tule. Sen verran tuoreessa muistissa olevat traumat, vaikkei ole kuin reilut 40 vuotta aikaa :D.
  Mutta minähän olen tunnetusti jälkijunassa, joten kannattaa tehdä just päinvastoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana Annukka <3 Ensinnäkin, et todellakaan pilannut iloa, tämä sametti-ihastus tuli itsellenikin melkoisena yllätyksenä. Ja toisekseen, tuommoisilla traumoilla on ihan ymmärrettävää, ettei sametti oikein sytytä :D

   Poista
 3. Vihreä ja sametti oli vielä hetki sitten ehdoton nou-nou, mutta nyt kun niitä näkyy niin paljon, jo alkaa minunkin mieleni kääntyä. Teillä tuo vihreä tyynyt sopii äärettömän hyvin kokonaisuuteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin oli molemmat vielä vähän aikaa sitten ehdoton ei ja kappas vaan miten kävi :) Onneksi nainen saa muuttaa mieltään :D Ja kiitos, mukava kuulla!

   Poista
 4. Samoin ajattelin minäkin ennen, mutta jo viimetalvena alkoi vihreä hiippailla kotiimme..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut ainoastaan viherkasveja vihreän tuojana, toki olihan minulla lime kausi tähän taloon muuttaessamme... Se ei tosin kestänyt kauaa, mutta ehdinpähän limen värisen mikron hankkia, joka nykyisin on piilotettuna kodinhoitohuoneen nurkkaan :) Näköjään kun tarpeeksi näkee kauniita kuvia mistä tahansa, alkaa itsekin sitä himoita!

   Poista
 5. Kaunis, sopii hyvin harmaan kaveriksi. Tuon ko lausahduksen olen kuullut omasta suustanikin (vihreä vain siniseksi muutettuna)! Onneksi on oikeus vaihtaa mielipidettä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Olen samoin sanonut sinisestäkin ja se on ainakin toistaiseksi pitänyt (vaikka sinisessä talossa asutaankin ja vessan kaapistot on siniset) :) Ja kyllä, naisella on oikeus muuttaa mieltään :D

   Poista
 6. Sopii todella hyvin!
  Minäkin voisin ottaa tuollaisen vihreän, ei ole liian räikeä makuuni ;)
  Joo, ei pitäisi sanoa ei koskaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin olen kyllä tykästynyt, kun tässä on pari päivää ehtinyt silmä tottua :) Ja tuo vihreä ei todellakaan ole liian räikeä ja kivasti tosiaan muuttuu valon mukaan. Suosittelen sinnekin, sametti tuo mukavasti syksyistä tunnelmaa!

   Poista
 7. Minusta on nätti tyyny. Sopii väripilkuksi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.