SOCIAL MEDIA

Graafista harmaata

Vaikken sitä kattovalaisinta ole vieläkään saanut valittua, on opiskelijaboksiini ilmestynyt hieman lisää valoa.


Ripustin verhonipsuista huoneen nurkkaan roikkumaan ihanat Irislightsin pallovalot sävyssä Graphic Grey. Osalle nämä ovat varmaan jo so last season, mutta minä ainakin tykkään hurjasti pallovalojen tuomasta tunnelmasta ja monenlaisista käyttömahdollisuuksista. Pimeää kohti mentäessä, ei valonlähteitä voi koskaan olla liikaa. Vielä kun saisi verhot valojen taakse pehmeyttä tuomaan ja television alle tason, niin kyseisestä kulmasta voisi ottaa laajempiakin kuvia.


Tunnelmallista iltaa!

12 kommenttia :

 1. Pallovalot on ihanat! Pari sarjaa löytyykin, just mietin että jos kävisi ostamassa pari uutta palloa, saisi sarjaan vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sarjat on tosiaan näppäriä, mihin saa vaihdettua noita palloja! Meillä on kotona sellainen, mihin ei saa vaihdettua mitään ja siitä jo puolet valoistakin palanut... Täytyisi sinne ostaa uusi, kunhan vain osasisi päättää värin :)

   Poista
 2. Minä ostin juuri kolmet uudet IrisLight- valot :P niin kaunis oli kultaisilla palloilla joulun kausivalo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, jouluksi täytyykin kotiin saada uudet pallovalot :)

   Poista
 3. Pallovalot on ihan parhaita :) Ne on ajattomia voi käyttää milloin vain :) Mulla on muuten samanvärinen kombo tällähetkellä ;) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, että pallovalot käy sisustukseen ihan vuoden ympäri :) Ja erittäin hyvän värikombon olet sinäkin valinnut, hyvä maku :D

   Poista
 4. Itse en ole koskaan omistanut pallovaloja, vaikka ne kivalta näyttävätkin. Ehkä meillä joku päivä on isompi koti ja enemmän ikkunoita ja sit voin ne vihdoin hankkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä ostamaan pallovalot! Eikä ne mitään isoa kotia ja ikkunoita vaadi, tuolla ne roikkuu vajaan 20 neliön soluhuoneen nurkassa :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.