SOCIAL MEDIA

Istutushuumaa

Vaikka monesti olen blogissakin maininnut, ettei minussa asu minkäänlaista intohimoista pihankuopsuttajaa, on parvekkeettomassa opiskelijasolussa asuminen herättänyt sisäisen viherpeukaloni. Ainakin osittain. Hetkellisesti. Huomasin nimittäin kotona käydessäni pakottavan tarpeen syyskukkien istuttamiseen.



Callunoilla ja kiinankatajalla ei päästy kuin portaalle asti (eikä himoni upottaa kädet multaan vielä laantunut), joten taidanpa jatkaa istutuspuuhia tulevana viikonloppuna.


Onko kaikilla muilla jo pihat syysloistossaan?

12 kommenttia :

 1. Parit callunat ja hopealangat on tullut ostettua. Kesästä jäi pari tuijaa, jotka saavat olla terassilla kevääseen asti.
  Kivaa viikkoa ja päästä sisäinen puutarhurisi irti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisiköhän munkin ostaa hopealankaa? Se on kyllä hauskannäköistä :) Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. Nättiä!

  Ja mehän ollaan sun kanssa oltu vähän (paljon) sellaiset "viherpeukalo keskellä kämmentä"-samikset, mutta olen päättänyt muuttua, koska kyllästyttää toi itsestään vitsin vääntäminen. Olenkin päättänyt alkaa sellaiseksi, että saan kaikki kasvit kukoistamaan ihan pelkällä läsnäolollani :D. Hehhee. No ehkä ei sentään, mutta palkitsevaa on kyllä ollut, kun olen saanut montakin viherkasvia sisätiloissa pysymään hengissä ja kasvamaan kauniisti. Ulkona sensijaan on kaikki vielä vähän retuperällä, mutta ehtiihän tota. Ens viikonloppuna menee golfkenttä kiinni, joten tarvii sen tilalle keksiä jotain muuta, joten toiveissa on,e ttä intoa piisaa kotipihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Hyvä päätös! Ehkä mäkin päätän, että tästä lähin oon kasvien paras kaveri :) Ja sainhan mä tänä vuonna kasvatettua mun peikonlehden niistä pistokkaista, joten hyvällä alulla ollaan :D Harmi kun haravoiminen tai muut tylsät pihahommat ei edelleenkään houkuta (tosin ulos kun katsoo, niin lumityöt olisi enemmän paikallaan)... Ja kotipihalle siirtyminen on ihan luontevaa golfkauden päätyttyä, ei muuta kuin innolla pihan kimppuun!

   Poista
 3. No ei kyllä ole :) Yks kanerva ja se siitä. Voi olla että jääkin ainoaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mä en siis ole ainut! Kyllä se inspis sullekin vielä tulee :)

   Poista
 4. Kauniita ja kivan värisiä. Mä laitoin liian aikaisin, mm. havut ovat tiputtaneet paljon neulasiaan. Vielä vois hakea uusia, mutta enpä uskalla mennä hakemaan. On vielä liian vähän aikaa kulunut lonkkaleikkauksestani, jos vaikka kaatuis, ei hyvä !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin tykkään väreistä kovasti! Jospa pian tulisi pakkaset jäädäkseen, niin pysyisivät kauniina talven yli. Eikä kannata lähteä seikkailemaan havujen perään, anna lonkan vain rauhassa parantua :)

   Poista
 5. Me ollaan siivottu piha jo talvikuntoon, mutta vielä en ole päässyt istuttamaan mitä haluaisin. Yritin nimittäin etsiä metsästä mäntyä oven pieleen laitettavaksi, mutta ei löytynyt oikeanlaista! Tai jos löytyi, niin osa neulasista oli ihan ruskeita. :/ Jatkan etsintöjä! :D Loistavaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootte olleet superahkeria! Me meinataan jatkaa samalla linjalla kuin aiempinakin vuosina, kyllä se lumi peittää lehdet nurmikolta :) Ei tuo haravointi kuulu ihan lempparipuuhiin.... Mulla oli viime vuonna ovenpielessä pieni kuusi ja siihen viritin valot. Täytyykin tänä vuonna etsiä myös. Tsemppiä etsintöihin sinnekin ja kivaa viikonloppua!

   Poista
 6. Syksyssä ainoa hyvä asia on noi värikkäät kanervat ja kalluunat. Ensimmäistä kertaa ostin marjakatajan vai mikähän se nyt olikaan :D
  Vitsi kun se on vaan niin kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä syksystä, kynttilöistä, pehmeistä vilteistä ja siitä syksyn tunnelmasta :) Eikä syyskukatkaan haittaa, niitä on melkeinpä kivempi laittaa kuin kesäkukkia. Taitaa olla marjakanerva ja se on kyllä ihana, viime vuonna meilläkin oli sellainen kuistilla :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.